İş İlanlarıİşkur İş İlanları

Ev konforunda ekonomik özgürlüğünüzü kazanın! İŞKUR’la gelir elde etmek artık çok daha kolay: İŞKUR evde paketleme işleri…

Ev konforunda maddi kazanç elde etmek isteyen ev hanımları da dahil olmak üzere tüm iş arayanlara gelir kapısını aralayan İŞKUR, herkes için müjdeyi verdi. Evden hiç çıkmadan kendi parasını kazanmak ve ekonomik özgürlüğünü kazanmak isteyenler bu fırsattan yararlanabiliyor. Üstelik İŞKUR kapsamında çalışanlar aylık 5 bin TL‘ye kadar maaş da elde edebiliyorlar.

Hem bireysel ihtiyaçlarını karşılamak hem de ev ekonomisine katkıda bulunmak ev hanımları için İŞKUR evden paketleme projeleri başladı. Üstelik sadece ev hanımları da değil, ev konforunda zaman geçirerek para kazanmak isteyen herkes bu imkândan yararlanabiliyor.

Salgın sürecinde birçok şirket evden çalışma düzenine geçerken zaman içinde ofislere dönüş kararı alınsa da uzaktan çalışma modeli bu dönemde büyük bir önem kazandı. Bu süreç içinde İŞKUR üzerinden de evden gelir getirebilecek birçok iş ilanı yayımlandı ve her gün yeni ilanlar eklenmeye devam ediyor. Başvurusunu yapıp onay alan herkes evde çalışarak aylık 5 bin TL’ye varan gelir elde edebiliyor.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Öncelikle İŞKUR’a kaydolan ve siteye giriş yapan herkes sitedeki mevcut arama butonundan ilgi, nitelik ve becerilere göre arama yaparak ilgili ilanları görüntüleyebiliyorlar. Paketleme başlığı altında çıkan sonuçlarda maske paketleme, kına ve nikah şekeri paketleme, tel toka paketleme, davetiye katlama şeklinde düzenli gelir elde edilebilecek işler bulunuyor. Bilgi, beceri ile el çabukluğuna göre ayda 5 bin TL’ye varan maaş kazanmak mümkün oluyor.

Aşağıda verdiğimiz link üzerinden sizler de İŞKUR kaydınız yoksa kayıt oluşturabilir, varsa da girişinizi yaparak Evde Paketleme İşleri başlığı altındaki işlerden size uygun olana başvurabilirsiniz.

İŞKUR KAYIT-GİRİŞ EKRANI