İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Türk Telekom evden çalışacak personeller arıyor! İnterneti olanlar başvurabilir!

Türk Telekom’un çağrı merkezi ayağı olan AssisTT firması evden çalışabilecek personellerin alındığını duyurdu. Evden çalışmak için başvuranların internet bağlantısının olması gerektiğini ifade eden Türk Telekom başvuru detaylarını da ayrıca açıkladı.

Alımlarım şu anda sadece İstanbul ve İzmir’de olduğunu belirten AssisTT başvuranların aynı zamanda MS Office programlarını da kullanabilmesi gerektiğinin altını çizdi. Türk Telekom evden personel alım detayları ve başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

KİMİ ARIYORUZ?

İletişimi seven, işine anlam katmak isteyen, tutkumuzu ve başarı hikayemizi paylaşacak çalışma arkadaşları arıyoruz.

Günde 5 saat uzaktan çalışabilirim diyorsan,

İnternet bağlantın varsa,

İngilizce, Almanca, Fransızca ve İspanyolca dillerinden en az birini iyi seviyede konuşabiliyorsan,

Ankara veya İzmir’de yaşıyorsan ya da yaşayabilecek durumdaysan,

Lise ve üzeri öğrenimini tamamladıysan,

MS Office programlarını etkin şekilde kullanabiliyorsan,

Telefonda etkili iletişim kurabiliyor ve bundan keyif alıyorsan,

Diksiyonuna ve ifade biçimine güveniyorsan,

İç motivasyonun yüksekse ve hedef odaklıysan,

Zaman yönetiminde hassas olduğunu düşünüyorsan,

(Erkek adaylar için) Askerliğini tamamladıysan ya da en az 2 yıl tecil ettirdiysen aradığımız çalışma arkadaşlarından biri de SEN’sin demektir!

Senden Ne Bekliyoruz?

Özgür Çalışma Modeli ile çalışan bir müşteri temsilcisi olarak, istediğin yerden, istediğin zaman diliminde çalışacak ve müşterilerimizden gelen çağrıları yanıtlıyor olacaksın.

Yapacağın şey, müşterimizin yaşadığı sorunlara çözüm üretmek, talebini dinlemek, ihtiyacını karşılamak, yönlendirme yapmak, faydalanabileceği kampanyalar hakkında bilgi vermek ve konuşmanın sonunda memnuniyetle telefonu kapatmasını sağlamak. Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımınla, müşterimizin hayatını kolaylaştırırken kendi hayatına da anlam katmak…

Çünkü biz her gün, iletişime geçtiğimiz insanların hayatında bir fark yaratmak için işe koyuluyoruz. İşimizin “telefonda konuşma” nın çok daha ötesinde olduğunu ve her kelimemizle insanların yaşamına dokunduğumuzu biliyoruz.

İLANI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN