Ekonomi

O bankanın müşterileri harcama yaparken kazanıyor! Aralık ayı sonuna kadar geçerli kampanyada 600 TL’lik indirim…

Mağaza mağaza dolaşarak değil, konforlu bir şekilde online olarak alışveriş yapmayı sevenleri mutlu edecek kampanya resmen duyuruldu! Harcama yaparken bir yandan kazandıran kampanya ile 600 TL’ye varan tutarda kârlı çıkmak mümkün. Aralık ayı sonuna kadar geçerli bu fırsat ile yeni yıla dair tüm alışveriş ve giderlerinizi çok daha uyguna kapınıza kadar getirebilirsiniz.

Kampanya Detayları

Denizbank tarafından sunulan bu kampanyada, kredi kartı başvurusu yapan müşteriler ilk 3 ay boyunca gerçekleştirdikleri internet harcamalarında ekstra indirimlerin sahibi oluyorlar. İndirim tutarı 600 TL’ye kadar ulaşabiliyor.

Denizbank’ın internet sitesinde yayımlanan açıklamalara göre müşteriler; Aralık, Ocak ve Şubat aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı olacak şekilde ayda azami 200 TL, 3 ay süresince de azami 600 TL indirim kazanabilecekler.

İnternet Bankacılığı, MobilDeniz, Mobil Web, DenizKartım, www.denizbonus.com, www.denizbank.com ve iletişim merkezi aracılığıyla 1-31 Aralık arasında onaylanan bireysel asıl kredi kartları için geçerli olan kampanyaya ek kartlar, Business kartlar, Net Kart ve Banka kartı satışları dahil edilmiyor.

Kampanya ek bir katılım gerektirmiyor. 31 Aralık’a kadar kredi kartı onaylandığı takdirde otomatik olarak indirim kampanyası da başlamış oluyor. Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekiyor. Kampanya döneminde kartını kapatıp yeni kart alınması durumunda kampanyaya dahil olunamıyor.

Kampanyaya ait diğer detaylar ise şöyle açıklandı:

1- Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit avans işlemleri ve Bonus kullanımları kampanyaya dahil değildir. Sanal kart ve ek kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim asıl karta yansıyacaktır.

2- Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 5 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.

3- Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 200TL, 3 ayda toplamda 600TL indirim kazanabilir.

4- Bonus pos zorunluluğu yoktur.