EkonomiGündem

Akaryakıta zam haberi peş peşe gelirken büyük indirim kampanyası da açıklandı! Ay sonuna kadar başvurana, yakıt alışverişinde 40 TL indirim

Vatandaş artık “Benzine Zam Geldi!”, “Benzine Bu Geceden İtibaren Zam” başlıklı haber görmekten yaka silkmişken, İş Bankası cepleri bir nebze de olsa rahatlatacak kampanyasını internet sitesi üzerinden açıkladı. Site üzerinden doğrudan alınan bilgilere göre İş Bankası, Maximum kullanan tüm müşterilerine yakıt alışverişlerinde geçerli 40 TL MaxiPuan veriyor. Yani akaryakıt alışverişiniz 40 TL indirimli hâle gelmiş oluyor. Kampanya için ay sonuna kadar başvuruda bulunmak gerekiyor. Detaylar haberimizde…

İş Bankası’nın paylaştığı bilgiler doğrultusunda, 16 Kasım -31 Aralık 2021 tarihleri arasında, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde gerçekleştirilecek 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ya da otogaz alışverişine, Maximum anlaşmalı BP istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan hediye edilecek.

Kampanyaya katılım Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak gerçekleştirilebiliyor.

Kampanyaya dâhil olan işlemler ise İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) olarak açıklandı. Aynı gün içerisinde yapılan 125 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil sayılıyor.

Kazanılan Ödülün Kullanımı

“Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı BP istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 6 Ocak 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 17 Ocak 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 18 Ocak 2022 tarihinde silinecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir. BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.”