Personel Alımı

Üniversite mezunu olupta Kültür Bakanlığı’nda çalışmak isteyenler için iş ilanı yayınladı!

Aşağıda Üniversitelerin belirtilen bölümlerden mezun olan adaylar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yeni bir iş ilanı yayınlandı. İlana göre Kültür Bakanlığı 17-24 Ocak 2021 tarihleri arasında personel alımı yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 17 Aralık 2021’de yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere personel alımı yapacak. Personel alımı başvurular başladı ve 24 Ocak 2022 tarihinde sona erecek.

Personel alımına ilişkin yapılan açıklamada ‘’ Kültür ve Turizm Bakanlığı merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere, Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9 uncu dereceden boş bulunan, 15 Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı kadrosuna atama yapmak amacıyla, Kültür ve Turizm Uzmanlığı Yönetmeliği hükümlerine göre, sözlü sınavla Kültür ve Turizm Uzman Yardımcısı alınacaktır’’ denildi.

BAŞVURU ŞEKLİ VE YERİ

Başvurular elektronik ortamda 17.01.2022- 24.01.2022 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, “e-Devlet – Kültür ve Turizm Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” veya “Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/” adresinden başvurularını gerçekleştirecektir.” Bunun dışında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

SÖZLÜ SINAV YERİ VE TARİHİ

Sözlü Sınav: Sınav tarihi, saati ve yeri daha sonra www.ktb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. Ayrıca adaylar sınavlarına ilişkin bilgileri Kariyer Kapısı üzerinden görüntüleyebilecektir.

İlan metnini görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ