Personel Alımı

KPSS puan sıralamasına göre kamuya personel alımı yapılacak!

2020 KPSS sınavına girmiş tüm herkesi ilgilendiren kamu personeli alım ilanı yayınladı. Çukurova Üniversitesi’ne 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın (Gemi Adamı Unvanı Hariç) aşağıda belirtilen pozisyonlarda toplam 46 (kırkaltı) sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

 HANGİ BRANŞLARDAN PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

1 hemşire alımı – İlgili Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik lisans programından mezun olmak, 2020 KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

3 sağlık teknikeri alımı – Ameliyathane Teknikerliği, Cerrahi Teknikerliği, Ameliyathane Hizmetleri ön lisans programlarının birinden mezun olmak, 2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 diyaliz teknikeri alımı – Diyaliz ön lisans programından mezun olmak, 2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 anestezi teknikeri alımı – Anestezi, Anestezi Teknikerliği ön lisans programlarının birinden mezun olmak, 2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 Tıbbi Görüntüleme Teknikeri alımı – Tıbbi Görüntüleme Teknikleri veya Radyoloji ön lisans programlarının birinden mezun olmak. 2020 KPSS P93 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 psikolog alımı – Fakültelerin Psikoloji lisans programından mezun olmak, 2020 KPSS P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 tıbbi sekreter alımı – Ortaöğretim Kurumlarının Sağlık Hizmetleri Sekreterliği Alanı – Tıbbi Sekreterlik Dalından mezun olmak. 2020 KPSS P94 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

20 destek personeli alımı – Ortaöğretim Kurumlarından mezun olmak. Üniversitemizin tüm birimlerinin (kapalı ve açık alan) çevre temizlik hizmetlerinin yürütülmesi amacı ile istihdam edileceğinden adayların iç/dış mekanlarda çalışmasına engel durumunun olmaması gerekmektedir. 2020 KPSS P94 puan türünden en az 55 ve üzeri puan almış olmak.

1 teknisyen alımı – Ortaöğretim Kurumlarının Kimya alanı ve Dallarından veya Laboratuvar Hizmetleri alanı ve Dallarından mezunu olmak, 2020 KPSS P94 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 teknisyen alımı – Ortaöğretim Kurumlarının Laboratuvar Hizmetleri veya Tarım alanı mezunu olmak, 2020 KPSS P94 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 teknisyen alımı – Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik veya Elektrik Elektronik alanından mezunu olmak, 2020 KPSS P94 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak.

1 gemi adamı alımı – En az “Usta Gemici” yeterliliğine sahip olmak, Temel STCW belgesine sahip olmak, Geçerli Gemi Adamı sağlık raporuna sahip olmak, En az ilköğretim mezunu olmak, Mesleki balıkçılık operasyonlarında (uzatma, paraketa vb) tecrübeli olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE ZAMANI:

Adayların www.cu.edu.tr/ adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.

Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek, birden fazla pozisyona başvuru yapılamayacak olup, yapılması halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır. * Adayların öğrenim durumları Yükseköğretim Bilgi Sistemi web servisleri aracılığı ile alınacak olup tercih edilen pozisyonda yer alan öğrenim programları ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

Adayların KPSS puan türü, yılı ve puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak olup tercih edilen pozisyonda belirlenen KPSS puan türü ve yılı ile uygun olmaması durumunda başvuru işlemi değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuru işlemleri 17/12/2021 – 31/12/2021 tarihleri arasında yapılabilecektir

COVID-19 önlemleri çerçevesinde şahsen, posta veya faks yolu ile yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir.

İlanın tam metnini görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ