Genel

Yılın son kampanyasını kaçırmayın! 1 paket küp şeker alana 2 paket daha ücretsiz veriliyor!

Marketlerde pirinç, bulgur, un, makarna gibi temel gıdalar giderek zamlanırken şeker fiyatları da aldı başını gidiyor. Birçok sanal market/alışveriş uygulaması da vatandaşı daha fazla zora sokmayacak kampanyalarını tek tek duyuruyorlar. Toplu alışverişlerde sık sık tercih edilen online alışveriş sitesi Avansas da her bütçeye uygun 3 al 1 öde kampanyasını sitesi üzerinden açıkladı. Kampanya kapsamında 750 gramlık küp şeker alana 2 paket ücretsiz veriliyor. İşte detaylar…

Kampanya Koşulları

Avansas.com adresine üye kaydı ile üye girişi yapılmasının ardından kampanyalı ürün alışveriş sepetine ekleniyor. Daha sonra sepet tutarı 100 TL’ye tamamlanıyor. Bu şekilde gıda veya temizlik alışverişinizi görürken küp şeker de çok uygun kampanyayla kapınıza kadar geliyor. Aşağıdaki promosyon kodu, kod alanına yazılıyor ve kullan butonuna tıklanıyor:

IRMAK1211

Promosyon kodunu kullandığınızda; “Sepetim” sayfasının sağında yer alan “Sipariş Özeti” bölümündeki “Kampanyalar” başlığının altında “2 Adet Hediye Sepetinize Eklenmiştir!” yazısını göreceksiniz.

Diğer Detaylar

Her müşteri kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

Kampanyalı ürünler stoklarla sınırlıdır.

Sepetinizde KDV dahil 100 TL ve üzeri tutarda ürün bulunması gerekmektedir.

Kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerlidir.

Aynı adrese birden fazla verilen siparişler iptal edilecektir.