Personel Alımı

Büyükşehir Belediyesine personel alımı başvuru ekranı açıldı!

Belediyelerde çalışmak isteyen en az ilköğretim mezunu olan adaylar dikkat! İkametgah, yaş ve KPSS şartı olmaksızın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne aşağıda belirtilen mesleklerden personel alımı yapılacak. Perosnel alımına ilişkin tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sayaç okuma personeli ve temizlik işçi alımı için yeni iş ilanları yayınladı. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre İBB Kariyer sayfası üzerinden 1 sayaç okuma personeli ve 16 temizlik işçisi alımı yapılacak.

Toplamda 17 personel alımı yapılacak olup alınacak personeller İBB bünyesinde bulunan İstanbul Personel Yönetim A.Ş (İSPER) şirketinde daimi olarak çalıştırılacaklardır. Peki, İBB sayaç okuma ve temizlik personeli alımı için istenilen şartlar nelerdir? İşte detaylar…

SAYAÇ OKUMA PERSONELİ ALIMI

İSPER toplamda 1 sayaç okuma personeli alacak olup, bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların en az ortaokul mezunu sayaç okuma ve faturalandırma konusunda deneyimli olması gerekiyor.

TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

İSPER A.Ş toplamda 16 temizlik personeli alımı yapacak olup, bu ilana başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda verilen resmi ilan içeriğinde belirtilen şartlara uygun olması gerekmektedir.

İSPER İŞ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

İBB İsper iş başvurular 20 Aralık’ta başlayacak ve 22 Aralık 2021 tarihinde sona erecektir. Başvurular İBB Kariyer sayfası üzerinden online şeklinde yapılacak olup, başvuru ekranı için link aşağıda verilmiştir.