Kültür-sanat

MasterChef Türkiye 19 Aralık elenen isim belli oldu! Kimse eleneceğini beklemiyordu..

TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışma programlarından olan MasterChef Türkiye bu sezon bomba gibi ilerlemeye devam ediyor. Bu akşam her Pazar olduğu gibi eleme gecesi yapılıyor. Fragmanda da görüldüğü üzere elemeye kalan 3 kişi Mert, Eren ve Ayaz oldu. 19 Aralık MasterChef elenen isim belli oldu.

MasterChef final bölümüne hızla yaklaşmaya devam ediyor. Artık yarışmacılar finale kalmak için kıyasıya mücadele etmeye başladı. Hırslı geçen mücadele sonrasında bu akşam 3 yarışmacıdan biri hayallerine veda edecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELENEN İSİM

Sosyal medyada yapılan yorumlara göre bu akşam MasterChef Türkiye’de elenen isim Ayaz oluyor. Kullanıcılar sosyal medyada Ayaz’ın yarışmaya veda ettiğini belirterek, aşçı olmamasına rağmen son yarışmacılar arasına kalmasından dolayı tebrik etmeye başladı.

MASTERCHEF AYAZ AKNAM KİMDİR?

MasterChef Türkiye’nin yeni yarışmacısı Araz Aknam, İran’ın Başkenti Tahran’da 26 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya gelmiştir. Babası İran Azerisi olan Araz’ın annesi Türktür. Tam adı, Araz Aghnami Aknam’dır. Türk Milli Amerikan Futbol Takımı’nda oynamıştır.

İran’da dünyaya gelen Araz eğitim için İstanbul’a gelmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra ABD’ye 2012 yılında yerleşen Araz, burada 4 yıl yaşayıp 2016’da İstanbul’a dönüş yapmıştır.

Küçük yaşlardan beri mutfağın içinde olan ve ilgisi olan Araz Aknam, Los Angeles’ta sekiz sene yaşadı. Amerikan futbolu oynayan yarışmacı, Peru Mutfağından Levrek Ceviche yaparak şeflerin karşısına çıkmıştı.

Fenerbahçe kongre üyesi olan Araz, iyi derece İngilizce, Türkçe, Farsça ve Azerice bilmektedir.

Araz, voleybolcu Ece Alıcı ile evlidir.