Kültür-sanat

İzleyenler büyük şokta! Sevilen dizinin başrolü diziden ayrıldı! Kimse beklemiyordu..

Kanal D ekranlarının yeni sezonda resmen bomba etkisi yaratan Yargı dizisinde kimsenin beklemediği bir gelişme yaşandı. Dizide çoğu kişi tarafından sevilmeyen dizide Engin karakterine hayat veren Onur Durmaz diziden ayrıldı. Onur Durmaz kimdir? Detaylar haberimizde..

Yargı dizisi her Pazar günü izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başrolünde olan Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu ve Onur Durmaz gibi isimler izleyenler tarafından beğeni ile takip ediliyordu. Geçtiğimiz hafta Ceylin ormanlık bir alanda elinde bir silah ile bir cesedin başında uyanmıştı. Bunu gören izleyenler cesedin Ceylin babası ya da Engin’e ait olduğunu iddia ettiler.

CESET ENGİN’E AİT ÇIKTI

Pazar akşamı saat 20.00’de yeni bölümü ile ekranlara gelen Yargı dizisi soluksuz bırakan bölümü ile beğeni toplamaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümde Ceylin’in başında uyandığı ceset Engin’e ait çıktı. Bu şekilde dizinin başrol karakterlerinden olan Onur Durmaz diziye veda etmiş oldu.

TEK SEZONLUK DİZİ

Dizi ilk bölümü ile birlikte beğeni toplamaya devam ediyor. Çoğu izleyen Engin’in diziden bu şekilde ayrılmasına tepki gösterirken, dizinin zaten tek sezonluk bir dizi olduğu belirtildi.

KAAN URGANCIOĞLU

ILGAZ KAYA

PINAR DENİZ

CEYLİN ERGUVAN

HÜSEYİN AVNİ DANYAL

METİN KAYA

UĞUR POLAT

YEKTA TİLMEN

MEHMET YILMAZ AK

PARS SEÇKİN

ZEYNO ERACAR

GÜL ERGUVAN

ALİ SEÇKİNER ALICI

ZAFER ERGUVAN

UĞUR ASLAN

EREN DUMAN

PINAR ÇAĞLAR GENÇTÜRK

AYLİN ERGUVAN YILMAZ

ECE YÜKSEL

İNCİ ERGUVAN

ARDA ANARAT

ÇINAR KAYA

ONUR DURMAZ

ENGİN TİLMEN

Nilgün Türksever

LAÇİN TİLMEN

Cezmi Bas+kın

MERDAN KAYA

Ayşenil Şamlıoğlu

Şahver Yengi

Nergis Öztürk

Seda Gökmen