Gündem

Flaş gelişme: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika erken seçim açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında gündemi değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında ekonomik her türlü tuzağı engellediklerini belirterek ülkemizi hedeflerinden koparmadıklarını bildirdi.

Açıklamalarına “Aziz milletim, değerli milletvekili arkadaşlarım sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.” ifadeleri ile başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim hakkında da konuştu.

Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları ise şöyle oldu:

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Aylardır erken seçim diyor. Cumhur İttifakı’ndan Devlet Bey bu işin 2023’te söylüyor, ben 2023 Haziran’da olacağını söylüyorum. Bu yatıyor kalkıyor erken seçim diyor. Burası hukuk devletidir. Seçim Haziran 2023’te yapılacaktır.

TÜRKİYE KAZANACAK, TÜRK MİLLETİ KAZANCAK AMA SİZ KAYBEDECEKSİNİZ

Buradan manşetlerle iktidar devirmeye alışmış gazeteci kılıklılara sesleniyorum. Buradan darbe heveslilerine sesleniyorum. Buradan terörle, tehditle siyaseti dizayn etmeye çalışanlara sesleniyorum. Başaramayacaksınız. Bu milletin alın terini sömüremeyeceksiniz. Bu milletin ayağına pıranga vuramayacaksınız. Ya millet iradesini kabullenecek, milletle beraber kazanacaksınız ya da kaybedeceksiniz. Türkiye kazanacak, Türk Milleti kazanacak ama siz kaybedeceksiniz.

VARACAĞIMIZ YER…

Yıllarca seçim meydanlarında beraber yürüdük biz bu yollarda şarkısını söyledik. Yağan yağmurda beraber ıslandığımız gibi açan güneşte de beraber ısınacağız. Her ferdiyle milletimizin tamamını seviyoruz. 84 milyonun tamamını bağrımıza basıyoruz. Eksiğimiz noksanımız olabilir, ama niyetimizden gayretimizden, ülkeye kazandırdığımız eserlerin büyüklüğünden kimsenin şüphesi olamaz. Ne yaptığımızı, niçin yaptığımızı, nasıl yaptığımızı, nereye ulaşacağımızı biliyoruz. İnşallah varacağımız yer asırlık değişiklikler yapacak bir yerdir.

YAŞANANLAR ÜLKEMİZ ÖZELİNDE DEĞİLDİR

Ekonomide yaşananlar sadece bizim ülkemiz özelinde değildir. Dünyadaki finansal kriz 2008’de başlamış salgınla beraber gün yüzüne çıkmıştır. Biz Türkiye’nin güçlü alt yapı üzerinde bu süreci en iyi şekilde götürmek için çaba harcıyoruz.