EğitimGündem

4 ilde yüz yüze eğitime ara verildi!

Son günlerde ülkemizde etkisini gösteren kar yağışlı hava bazı illerde okulların tatil edilmesine neden oluyor. Konuya ilişkin gelen bir son dakika haberine göre Giresun, Artvin, Kastamonu ve Bartın’da yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle okulların yarın da tatil edildiği açıklandı. Detaylar haberimizde..

BARTIN

Konu ile ilgili açıklama Valilik tarafından yapıldı. Bartın Valiliği, kar yağışının aralıklarla devam ettiğini belirterek, “Yoğun kar yağışı ve gece saatlerinden itibaren yoğun buzlanma beklendiğinden 23 Aralık Perşembe günü ilimiz genelindeki tüm ilk ve ortaokullar ile liselerde yüz yüze eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir. Eğitim öğretime uzaktan devam edilecektir” ifadesi kullanıldı.

KASTAMONU

Kastamonu bölgesinde de Küre, Abana ve Çatalzeytin bölgelerinde kar yağışı devam ettiği için eğitime yarın da ara verildi. Kent genelinde yağış hız kesmeden etkisini göstermeye devam ediyor.

ARTVİN

Artvin Valiliği yazılı açıklama yaparak okulların yarın tatil olduğunu, duyurdu. İl merkezi Borçka ve Murgul ilçesinde tüm sınıflarda, Şavşat ilçesine bağlı Meydancık köyünde, eğitime bir gün süreyle ara verildiği belirtildi.

GİRESUN

Son olarak da Giresun’un Espiye ve Keşap ilçelerinde e eğitime kar sebebiyle ara verildi. İlçe Kaymakamlığı açıklama yaparak olumsuz hava koşulları sebebi ile okulların yarın tatil edileceği belirtildi.23 Aralık Perşembe günü ilçe merkezinde taşımalı eğitim kapsamındakiler ile köy okullarında da eğitime ara verildiği belirtildi.