Genel

23 Aralık Süper Loto çekilişi sonuçları! 23 Aralık Perşembe Süper Loto çekilişi sonuçlarında kazandıran numaralar..

Milli Piyangonun düzenlediği Süper Loto çekiliş sonuçları Perşembe akşamlarının en çok araştırılan konuları arasında yerini aldı. Haftanın belirli günlerinde düzenlenen Süper Loto çekilişinde kazandıran numaralar belli oldu mu? İşte merak edilenler..

Süper Loto çekilişinde son olarak devreden ikramiye 95.566.512 TL olarak açıklanmıştı. İkramiyenin büyüklüğünü duyanlar soluğu MPİ’de aldı. Şanslı numaraları ile büyük ikramiyeyi kazanmak isteyenler için sonuçlar açıklandı mı? İşte detaylar..

Süper loto çekilişi haftanın 3 günü yapılmaya devam ediliyor. Çekiliş canlı olarak MPİ’nin resmi web sayfası üzerinden izlenebiliyor. Bugün için devreden ikramiyenin sahibi olmak isteyenler şanslı numaralarıyla oyunlarını oynadı.

Yapılan son çekilişte şanslı numaralar ise 9 ,21, 31 ,36, 37,53 olmuştu. Bu akşamın şanslı numaraları ve detayları ise Milli Piyango İdaresinin resmi sitesi olan “millipiyangoonline.com” adresi üzerinden ilan edilecek.

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

MPİ tarafından düzenlenen Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmeye dayalı bir oyun olarak bilinmektedir. Süper Loto’da her seçilen 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Tek kolon ücreti ise 3 TL olmaktadır.