İş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel Alımı

Gençlik ve Spor Bakanlığı 334 kadın 318 erkek personel alımı yapıyor! GSB personel alımı başvuru ekranı

Kamu kurumlarında görev almak isteyenler kamu personel alım ilanlarını araştırıyor. Bu kapsamda gelen bir son dakika haberine göre Gençlik ve spor Bakanlığı bünyesine 334 kadın 318 erkek personel alımı yapılacak. Yapılacak personel alımında başvurular e-Devlet üzerinden alınacak. İşte GSB personel alım başvuru ekranı ve detaylar..

Gençlik ve Spor Bakanlığı kadın ağırlıklı personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ve adayların taşıması gereken şartlar, yayımlanan ilan metninde ayrıca ifade edildi.

Yayımlanan ilan metninde, “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ve 6/6/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde Bakanlığımız taşra teşkilatı İl Müdürlüklerinde istihdam edilmek üzere 2020 yılı KPSS B grubu KPSS P3 puan sırası esas alınarak yurt yönetim personeli boş pozisyonları için belirlenen ek-1 sayılı kontenjan dağılımı listesinde belirtilen boş kontenjan sayısının üç (3) katı kadar çağırılacak adaylar arasından sözlü sınav sonucu başarı sırasına göre tam zamanlı “4/B Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli” alımı yapılacaktır” ifadesi kullanıldı.

Başvurular 31 Ocak tarihinde e-Devlet üzerinden alınacak olup 4 Şubat tarihinde alınacağı ifade edildi. İlan metninde tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerinde belirtilen şartları taşımak,
2) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
3) Yükseköğretim kurumlarından en az lisans düzeyinde ilgili grup için belirlenmiş bölümlerden mezun olmak.
4) 2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak,
5) Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak,
6) Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 65 yaşından büyük olmamak,
7) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik aylığı almamak, (Dul ve yetim aylığı hariç)
8) Görevini devamlı yapmaya engel hastalığı bulunmamak,
9) Tam zamanlı çalışmaya engel durumu bulunmamak,
10) Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak,

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN