EkonomiGündem

Bankkart kullananlar için açıklandı! 2 gün süresi kaldı: Kartlara 200 TL bakiye yüklenecek

Ziraat Bankası, Bankkart kullanan müşterileri için ayrıcalıklı kampanyasını Aralık ayı başında duyurmuştu. Kampanyaya göre, 1-31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen harcamalarda kartlara 200 TL’lik Bankkart Lira yüklenecek. Kampanya yalnızca Vatan Bilgisayar harcamalarında geçerli. Yani, yılbaşından önce kendinize veya sevdiklerinize yapacağınız elektronik alışverişlerinde 200 TL hediyenin de sahibi olacaksınız.

Kampanya Koşulları

Bankkart ile Vatan Bilgisayar mağazalarından veya vatanbilgisayar.com’dan 1 Aralık – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında tek seferde yapılacak 3.000 TL ve üzeri alışverişe 200 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin VATAN yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Kazanılan Bankkart Lira’lar 20 Ocak 2022 tarihinde müşterilerin Bankkart Kumbara’larına yüklenecektir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 200 TL Bankkart Lira kazanacaktır.

Kampanyadan sadece bireysel kart sahibi Bankkart müşterileri yararlanabilir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan harcamalar asıl kart harcamalarına dahil edilecektir.

Kampanyaya, kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, Ücretsiz kartlar ile yapılan işlemler, Bankkart Başak ile yapılan işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Ziraat Bankası POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira tutarı geri alınacaktır.