EkonomiGenelGündem

Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek gelişme yaşandı! Maaşlara 1300-2000 TL arası zam eklenecek

Asgari ücretten sonra emekli maaşlarına yapılacak zamlar da merakla beklenirken Yapı Kredi de emekli promosyonunu duyurdu! T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile emekliler promosyon ödemesi kazanıyor! Türkiye’de yaşayan tüm emeklileri kapsayan kampanya doğrultusunda 31 Aralık’a kadar başvuru yapan ve şartları sağlayan tüm emekliler 2000 TL’ye varan maaşa ek ikramiyenin sahibi olabiliyorlar.

Promosyon Detayları

Yapı Kredi bankası, 31 Aralık gününe kadar emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma sözü veren emekli müşteriler 2.000 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyorlar.

Promosyon Taahhütnamesinin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan;

bir aylık net gelir 1.500 TL’ye kadarsa 1.300 TL

1.500 TL-2.500 TL arasındaysa 1.650 TL

2.500 TL’nin üzerindeyse 2.000 TL nakit promosyon ödemesi alınabiliyor.

Emekli Maaşını Yapı Kredi’ye Taşımak

Banka tarafından yapılan açıklama şöyle oldu:

Yapı Kredi müşterileri, Yapı Kredi Mobil, Bireysel İnternet Şubesi’nden maaşlarını kolayca taşıyabiliyorlar. e-Devlet üzerinden de SGK emekli maaşları Yapı Kredi’ye taşınabiliyor.

Yapı Kredi müşterisi olmayanlar ise hemen Yapı Kredi Mobil’i indirip banka müşterisi olarak kolayca emekli maaşları taşınabiliyor. Diğer yandan e-Devlet veya SGK Müdürlükleri vasıtasıyla da SGK emekli maaşları Yapı Kredi’ye transfer edilebiliyor.

Hangi Maaşlara Promosyon Veriliyor?

Sosyal Güvenlik Kurumunun (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) bağladığı yaşlılık aylığı, ölüm aylığı/ölüm geliri, malullük aylığı, sürekli iş göremezlik geliri türündeki tüm maaşlarınızı Yapı Kredi’ye taşıyabilir, promosyon taahhüdü verebilirsiniz.