EkonomiGündem

Paralar hesaplara yatırıldı:1.200 lira destek ödemesi yapıldı! Hemen hesabınızı kontrol edin

İzmir’de üniversitede öğrenim gören çocuğu olan ihtiyaç sahibi 5 bin aileye para ödemesi yapılacağı duyuruldu. Bu doğrultuda bu parayı almaya hak kazanan ailelerin hesabına 1200 lira yatırılacağı bildirildi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve 5 bin aileye verilen desteğin ilk kısmının yatırıldığını ifade etti. Başvuru sahipleri isimlerine yatırılan 1200 TL’yi Vakıfbank şubelerinden çekebilecek.

1200 TL ÖDEME

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda verilen üniversite öğrencilerine öğrenim desteğinin bin 200 TL’lik ilk kısmı yatırıldı. Başvuru sahipleri desteğin ilk kısmını kimlik kartlarını ibraz ederek Vakıfbank şubelerinden çekebilecek.

TUNÇ SOYER AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak bir açıklama yaptı. Tunç Soyer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Bu ekonomik krizde önce geleceğimizi kurtaracağız. Gençlerimize 3200 TL’lik eğitim desteğimizin 1200 TL’sini hesaplara yatırdık. Koşullar ne olursa olsun, biz yanınızdayız”

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 bin aileye toplam 3 bin 200’er TL’lik öğrenim desteği sağlayacak.