25 Bin Jandarma Alımı Yapılacak ! (JÖH, JÖAK, JOPER ve Uzman Çavuş)

Aylar öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını ifade etti.25 BİN JANDARMA ALINACAK İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında her yıl Jandarma Genel Komu

Aylar öncesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını ifade etti.

25 BİN JANDARMA ALINACAK

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında her yıl Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde 25 bin kişilik alımın yapılacağını ifade etti. Bu konu hakkında Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle oldu:

"2021'e kadar jandarmamızı profesyonel hale getiriyoruz, 2016'dan bugüne kadar 42 bin 174 uzman jandarma aldık, toplam sayımız 195 bine ulaştı. Her yıl 25 bin jandarma alacağız ve profesyonelliği tamamlayacağız. Sahil güvenlikte de geçen yıl yaklaşık 647 personel alımı yaptık."

ALIMLAR HANGİ BRANŞTA OLMALIDIR?

Bakan Soylu'nun açıklamalarının ardından çeşitli ilanlar yayımlandı ve yayımlanmaya devam ediyor. Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde askeri personel alımları devam edilecektir.

Adaylar tarafından Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde Jandarma Özel Harekat timi, Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı, Jandarma Özel Operasyon timi ve uzman çavuş kapsamında alımların yapılması talep edilmektedir. Peki size göre alımlar hangi branşta yapılmalıdır? Taleplerinizi belirtmek için aşağıdan yorum yapabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET - ÖZEL HABER

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme