Banka Personeli Alım İlanlarıİş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Ziraat Bankası 2022 dev personel alımına başladı! Başvurular alınıyor!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası yeni personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanına göre İstanbul’da 150 servis görevlisi alınacak. Servis görevlisi olarak istihdam edilen kişilerin 1 ay boyunca eğitime katılacağı duyuruldu.

150 PERSONEL ALINACAK

Ziraat Bankası personel alımı için yaptığı açıklamasında, “Bankamız, İstanbul ilindeki Genel Müdürlük Birimleri ile Şubelerinde görevlendirilmek üzere 150 Servis Görevlisi istihdam edecektir. Servis Görevlisi olarak istihdam edilen personel, 1 ay süre ile Ziraat Bankası Bankacılık Okulu’nda düzenlenecek eğitime katılacaklardır.

Servis Görevlisi unvanlı personel Banka ürünlerinin operasyonu, tanıtım ve satış işlemlerini yürüterek müşterilerimize etkin hizmet sunmaktadırlar. Bu personelimiz, en az 6 ay şube bankolarımızda banko asistanı görev pozisyonunda çalışacaklardır. Daha sonra boş pozisyon bulunması halinde yetkinliklerine göre pazarlama veya operasyona yönelik görev pozisyonlarında çalışmaya devam edebileceklerdir ifadesi kullanıldı.

Genel Hususlar

  • Sınav süreci yazılı ve mülakat olmak üzere iki aşamadan oluşmaktadır.
  • Çalışma ili İstanbul’dur.
  • Yazılı sınav Anadolu Üniversitesi tarafından 2 merkezde (Ankara ve İstanbul) 20 Şubat 2022 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecektir.
  • Üniversite, gerekli hallerde adayların sınava gireceği yerleri önceden duyurmak kaydıyla değiştirebilecektir.
  • Mülakat süreci Bankamız tarafından yürütülecektir.

Adaylarda Aranan Şartlar

  1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  2. 01.01.1992 ve sonrası doğumlu olmak,
  3. Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,
  4. Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren bölümleri ile denkliği yetkili makamlarca onaylanmış yabancı ülkelerdeki üniversitelerden mezun olmak veya işe başlama tarihinde mezun olabilecek durumda olmak.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN