EkonomiEmlak

Günde 101 TL’ye ev sahibi olabilirsiniz!

Ekonomik kriz ve pandeminin patlak verdiği bu dönemde vatandaşlar için ev sahibi olmak daha da büyük bir önem kazandı. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bankalar kredi paketlerini güncelledi. 2022 ocak ayı içerisinde ev sahibi olmak isteyenlere uygun oranlı krediler sunulmaya başlandı. Günde sadece 101 TL ile ev sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar..

Kamu bankalarının başlattığı düşük faizli kredi kampanyasına pek çok banka da katılmaya başladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank ve QNB Finansbank düşük fiyatlı konut kredilerinden yararlanmak isteyenler için duyurdu

KAMU BANKALARINDAN GÜNCEL KREDİ ORANLARI

Bankacılık sektörünün en temel 3 kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbak en avantajlı faiz oranlarını sundu. Anlaşmalı konut projelerinde yüzde 1,20’den başlayan oranlar için 120 ay vade seçeneği sunuluyor.

Vakıfbank’ın sunduğu SarıPanjur konut kredisi kapsamında yeni yılda da vatandaşlara avantajlar sunuluyor.

Ziraat Bankası ise Emeklinin Artısı Konut Kredisi adı altında sadece yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ile konut almak isteyen emeklilere destek sunuyor.

Halkbank ise konut kredilerinde yüzde 1.20’den başlayan avantajlı faiz oranları sunduğunu duyurdu. Aynı zamanda afet riski altında olan binalar için devlet destekli kentsel dönüşüm kredisi veren banka yüzde 1,04 ve yüzde 0,33 devlet destekli faiz kapsamında yüzde 1,37 oranıyla kentsel dönüşüm kredisi sunmaktadır.

QNB Finansbank ise peşinatsız konut kredisi sunduğunu duyurdu. Ev almak isteyenlere yüzde 100’üne kadar kredi verilecek. 180 aya kadar vade sunan banka, müşterileri için en uygun ödeme planını çıkaracağını da ifade etti.

Akbank ise ayda yüzde 2,19 faiz oranı ile başlayan avantajlı konut kredisini duyurdu. Çeşitli seçeneklerle ödeme türüne göre kredi sunan Akbank müşterilerinin ev almalarına yardımcı oluyor.