Kültür-sanat

Masterchef Türkiye’de büyük sürpriz! Finalistler açıklandı, elenen yarışmacı ise gözyaşlarına hakim olamadı

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı Masterchef Türkiye, yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Dün akşam TV8 ekranlarından izleyicilerle buluşan yarışmanın son bölümünde finalistler belli oldu…

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye yarışmasında kritik bir viraj daha dönüldü. Uzun süredir beklenen Masterchef Türkiye finalistleri nihayet belli oldu. Yarışmada son dörde kalmak için büyük bir mücadele örneği ortaya koyan Tahsin ve Dilara arasından bir isim elendi. Şeflerden en yüksek puanı alarak yarışmada kalmayı başaran isim ise Masterchef Türkiye finalistleri arasına adını yazdırmayı başardı.

Masterchef Türkiye Finalistleri Belli Oldu

Yayın hayatına tüm hızıyla devam eden Masterchef Türkiye’de yeni bir sürece girildi. Ünlü şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliklerini yaptığı MasterChef Türkiye, dün akşam ekranlara gelen bölümüyle izleyicilere büyük bir şok yaşattı. Son 5 yarışmacı içinde yer alan Dilara, Hasan, Eren, Sergen ve Tahsin adını finale yazdırabilmek için kıyasıya mücadele etti. Tahsin ve Dilara eleme potasında şeflerin karşısına çıktı. İki aşamalı oyunda en yüksek puanı alan yarışmacı finale kalmayı başarırken diğeri göz yaşları içinde Masterchef Türkiye macerasına son vermek durumunda kaldı.

Tahsin Fazla Puanı Almayı Başardı

Konuk şef olarak Osman Sezener’in katıldığı Masterchef Türkiye yarışmasının son bölümünde ünlü şef yarışmacılara kırlangıç balığı ile hazırlanan 3 farklı yemek tarifi verdi. Sürenin akabinde Osman Sezener ve diğer şefler, on üzerinden değerlendirme yaparak ilk turdaki oylamayı tamamladı. Birinci ve ikinci turda şeflerden en çok puan alan Tahsin, 46 puan ile son şef ceketini giymeyi başardı ve çeyrek finale kalan isim oldu.

Dilara Gözyaşları İçinde Veda Etti

Kıyasıya geçen mücadelede 42 puanla elenen Dilara ise Masterchef Türkiye hayallerine veda ederken gözyaşlarını tutamadı. “Hiçbir zaman pes etmedim. Son damlasına kadar çalıştım. Buradan kız çocuklarına ve kadınlarına seslenmek istiyorum; size yapamayacağınızı söyleyecekler, ‘senden olmaz, sen başaramazsın’ diyenler olacak. Ama siz durmayın, sadece çalışın.” diyen Dilara’nın yarışmaya veda etmesi hayranlarını üzdü.