Gündem

Ünlü çift yılbaşını ayrı yerlerde geçirince boşanmanın eşiğine geldi! Selen Görgüzel’den kaçamak cevaplar…

Magazin dünyasında sık sık adından söz ettiren Selen Görgüzel ile Hamdi Alkan çiftinin evliliğinde kriz çıktığı iddia edildi. Mutlu aile pozları vermesiyle hafızalara kazınan ünlü çiftin boşanmanın eşiğine gelmesi hayranlarını üzdü. Yılbaşında Kozyatağı’nda bir mekanda sahne alan Selen Görgüzel, geçtiğimiz gün magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Yönetmen eşi Hamdi Alkan’ın kendisini izlemeye gelmemesi hakkında dikkat çekici yorumlar yapan Grögüzel, eşiyle ilgili soruya manidar cevap vermesiyle evlilikteki kriz iddialarını güçlendirdi.

“Üzerimdeki Ön Yargıyı Atıyorum”

Önceki gün Akmerkez’de magazin muhabirlerinin kadrajına takılan Selen Görgüzel, önemli açıklamalar yaptı. Koşarak bir mekana gireceği sırada görüntülenen Görgüzel, “Çok acelem var, geç kaldım. Konserler ve yeni bir proje var, onunla ilgili toplantımız var. Değişik bir şeyler yapacağız” açıklamasını yaptı. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, yılbaşında şovu hakkında sorulara yanıt verdi.

Yılbaşı sahnesinin 10 numara 5 yıldız geçtiğini söyleyen Görgüzel, “Gerçekten yeni seneye şahane girdik. Sahnemiz, sahne performansımız, gelen dostlarımız, kıyafetim ve şovum… Üzerimdeki ön yargıyı yavaş yavaş atıyorum. Sahne işini bir heves gibi gördüğümü düşünenler aslında benim ne kadar profesyonel olduğumu fark edip, keyif alarak ayrılıyorlar sahnemizden. Bu da beni çok mutlu ediyor tabi k.” dedi.

Hamdi Alkan’la İlgili Soruya Manidar Cevap

Ünlü şarkıcı ve oyuncu mesleki performansını değerlendirirken “Çok zor kendini ispat etmek zorunda olmak. Bu ön yargılar benim üzerimde maalesef uzun yıllardır olan bir şey, bu işin bu kadar uzamasındaki sebep ön yargılarla yaptığım mücadele. Bu mücadele beni geciktirdi. Şu anda her şey çok güzel gidiyor, maşallah diyelim” şeklinde konuştu. Yılbaşındaki sahnesini eşi Hamdi Alkan’ın izlemediği hatırlatılınca manidar bir cevap geldi.

Magazin muhabirlerinin yılbaşında neden ayrı kaldıkları sorusuna “Hamdi Bey’in annesi biraz rahatsız, Antakya’da onlarla olmayı tercih etti” cevabını veren Selen Görgüzel, bir süre sessiz kaldı. Evlilikte kriz yaşanıp yaşanmadığını soran muhabirlere “Öpüyorum sizi” diyerek kaçamak cevap veren Selen Görgüzel, boşanma iddialarına karşı sessiz kalıp mekana giriş yaptı.