Kültür-sanat

Yargı yeni bölüm fragmanı yayında! Engin hayatta mı? Dizide en kritik süreç bu hafta yaşanacak!

Kanal D ekranlarının bu sezon en çok dikkat çeken yapımlarından Yargı dizisi, sürükleyici senaryosu ile büyük ilgi görüyor. Yargı dizisinin 15. bölüm ikinci fragmanı da yayınlandı. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizide Engin’i öldürmekle suçlanan Ceylin tutuklanmasıyla izleyicileri ters köşe yapıyor. Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından Yargı 15. bölüm yine çok konuşulacak bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin kırılma anı olarak görülen Engin’in yaşayıp yaşamadığı belli olacak mı?

Yargı 15. Bölüm 2. Fragmanı Dikkat Çekti

Kanal D’nin reyting zirvelerini zorlayan Yargı dizisinde yeni hafta heyecanı yaşanıyor. Son 2 haftalık aranın ardından dizi 9 Ocak Pazar akşamı her zaman olduğu gibi Kanal D ekranlarından geniş izleyici kitlesi ile buluşacak. Başrollerinde Türk televizyonlarının aranan simalarından Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı ve Uğur Aslan’ın gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi bu hafta 15. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak.

Ceylin Cezaevine Atılıyor

Milyonlarca izleyiciyi her Pazar Kanal D ekranlarının başına toplayan Yargı dizisinde Ceylin, nöbetçi mahkemede sessizliğini bozmayınca hakim tarafından tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderiliyor. Ceylin şok geçirirken hapse gitmesine razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına sokup odanın kapısını kilitliyor. Hala şokun etkisinde olan Ceylin’e Ilgaz onu sevdiğini söyleyerek şoktan çıkıyor ve kendine geliyor. Buna rağmen Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindiriliyor. Ilgaz, Ceylin’i bu durumda kurtarmak için olay yerini inceliyor ve sigara izmaritinden şüpheleniyor. Ceylin’in öldürdüğü düşünülen Engin’in ölüp ölmediği konusu ise izleyicilerin kafasını karıştırıyor.

Yargı Pazar Akşamı Kanal D’de

Türk televizyonlarının sevilen oyuncularına geniş kadrosunda yer veren Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar gibi isimler rol alıyor. Yargı bu Pazar akşamı 15. ve yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.