Kültür-sanat

Show TV’de yeni dizi heyecanı: Oğlum dizisi bomba gibi geliyor!

Yeni sezonda Show TV’nin dizi sektörüne damgasını vuracak bir yapım için hazırlandığı sık sık iddia ediliyordu. Dizi sektörüne yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre Oğlum isimli dizi izleyenleri tamamen etkisi altına alacak. Dokunaklı senaryosu ve hikayesi ile herkesi derinden etkilemeye hazırlanan dizide televizyon ekranlarının sevilen simaları rol alacak. Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Show TV’nin yeni dizisi Oğlum’da herkese duygusal anlar yaşatacak.

Kubilay Aka Yeni Diziyle Geliyor

Türk dizisi sevenlerin yakından tanıdığı Kubilay Aka, daha önce Vatanım Sensin isimli dizide oynamıştı. Oyunculuk kariyerine ilk olarak bu yapımda başlayan Kubilay Aka, daha sonra 4 sezon yer aldığı Çukur dizisi ile geniş kitleler tarafından tanınıp sevildi. Çukur dizisinde popülerlik kazanan Kubilay Aka, bu yapımda finali göremeden Cam Tavanlar isimli diziye geçerek bir kez daha Show TV ekranlarından izleyicilerle buluştu.

Cam Tavanlar dizisinde yaz döneminde ilgiyle takip edilen Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi izleyicilerin beklentilerini karşılayamadı. Büyük umutlarla başlayan dizinin 8. bölümde final yapması büyük şanssızlık oldu. Kubilay Aka daha sonra Modern Kadın isimli dijital platformdan yayınlanan dizide rol aldı. Şimdi de Show TV ekranlarının herkesi derinden etkilemesi beklenen Oğlum dizisinde Kubilay Aka fırtınası esecek.

Oğlum Dizisinde Dram ve Psikoloji Olacak

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşması beklenen Oğlum dizisi hakkında tüm ekip olarak büyük heyecan duyduklarını belirten Kubilay Aka, şunları söyledi: “Ekipçe herkes çok heyecanlı. Güzel ve biraz sert bir hikaye. Niyeti çok güzel bir hikaye. Ebeveynlerin biraz daha çocuklarına nasıl davranmaları gerektiğini, sert bir taraftan alan bir hikaye. Psikoloji göreceğimiz. Biraz daha drama yakın bir hikayemiz var.”

Dizide kendi karakteri hakkında çok fazla detay vermek istemediğini söyleyen başarılı oyuncu, herkesin hikayeye karşı içinin çok dolu olduğunu söylemekle yetindi. Canan Ergüder, Songül Öden, Nihal Yalçın, Feyyaz Duman, Timur Acar, Serhat Teoman gibi önemli isimlerin bir araya geleceği Oğlum isimli dizi şimdiden merak konusu oldu. Dizide iki çocuğun hikayesi anlatılacak.