EkonomiGündem

Ziraat Bankası müşterileri için açıklandı! Bankkartlara para yüklenecek

Bankkart kullananları kazançlı çıkaracak kampanya resmen açıklandı! GittiGidiyor işbirliğiyle Ziraat Bankası, Bankkart kullanan müşteriler için Bankkart Lira kampanyasını duyurdu. 1-15 Ocak arası geçerli olan kampanyayla 100 TL’ye varan Bankkart Lira kazanımı sağlanıyor.

Kampanya Detayları

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile gittigidiyor.com ‘dan tek seferde yapılacak 500 TL – 1.000 TL arası alışverişlere 50 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlere 100 TL Bankkart Lira kazanımı sağlanacaktır.
Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.
SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin GİTTİGİDİYOR yazıp 4757’ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.
Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Lira’lar 1 Şubat 2022 tarihinde müşterinin kartına yüklenecektir.
Bankkart Lira’ların son kullanım tarihi 15 Şubat 2022 ‘dir.
Kazanılan Bankkart Lira’lar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde kullanılabilir.
Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.
Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
Kampanyadan yararlanılan işlemin kampanya sonrasında iptal/iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır.
Kampanyaya katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamazlar. Katılımların alışverişten önce yapılması gerekmektedir.
Kampanya bireysel müşteriler için geçerlidir.
Bankkart Başak, Bankkart Business , ücretsiz Bankkart kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Hangi Kategorilerde Geçerli Değil?

Kampanya Mücevher, Takı, Saat kategorisindeki “Külçe, Ziynet Altın” alt kategorilerinde ve Otomobil, Motosiklet kategorisindeki “araç satışlarında” geçerli değildir. Aynı sepet içerisinde birden fazla ürün satın alınması durumunda, satın alınan ürünlerden biri geçerli olmayan kategorilerden birine dahil ise, diğer ürünler için kampanyadan yararlanılmaz.