Kültür-sanat

Cem Yılmaz’a gönderme yapan Doğu Demirkol’dan geri vites: “Tapulu malım değil!”

Türkiye’nin en popüler ve deneyimli komedyenlerinden Cem Yılmaz, son günlerde Netflix platformunda yayınlanan gösterisi ile gündemden düşmüyor. Ünlü komedyenin şovu bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ciddi şekilde eleştirilmişti. Bununla birlikte komedyen Doğu Demirkol, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’a gönderme yapmıştı. “Allah diyen aslan” esprisini daha önce kendisinin yaptığını ima eden Doğu Demirkol, son açıklamasında ise adeta geri vitese takıp tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı.

Eskilerden Bir Şaka Göndermesi

Cem Yılmaz’ın son gösterisinde “Allah diyen aslan” esprisi çok konuşulmuş, Doğu Demirkol’da aynı espriyi yıllar önce ilk kendi şovunda kullandığını söylemişti. Doğu Demirkol, sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşıma “Eskilerden bir şaka…” notunu düşmesiyle ünlü komedyen Cem Yılmaz’a gönderme yaptığı iddia edildi. 34 yaşındaki komedyen Doğu Demirkol bu sefer konuyla ilgili farklı açıklamalar yaptı.

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Doğu Demirkol, magazin muhabirleri ile ayaküstü sohbet etti. Doğu Demirkol, bu paylaşımı kendini aklamak için yaptığını söylerken, “Kesinlikle kötü bir amaçla o videoyu paylaşmadım. Bu espriyi herkes yapabilir, bu benim tapulu malım değil ama Cem ağabey gösterisinde yapınca, beni izlemeye gelenler de ‘Cem Yılmaz’dan mı esinlendi?’ demesin diye paylaştım.” dedi.

“Cem Ağabeyi Severim”

Komedyenlerin birbirinden esinlendiğini belirten Doğu Demirkol, “Ben Cem ağabeyden almadım espriyi, o benden aldı gibi bir algı için de paylaşmadım. Konuyu farklı işledik zaten. Bu espriyi ben yıllardır anlatıyorum yoksa Cem ağabeyden esinlenmedim. Cem ağabeyi severim, o bizim değerimiz.” ifadelerini kullandı. Ünlü komedyen Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk olduğunda da yaşamına dair dikkat çekici detaylar paylaştı.

Doğu Demirkol hayatını kaleme alıp dizi yaptığını söylerken, “Yakın zamanda hayatımı dizi yaptım. Avukat anne ve doktor bir babanın oğluyum. O ortam içinde komedyenliğe sivrilme çabam anlatılıyor.” dedi Dizinin devamı niteliğinde ikinci sezon için çalışmalara başladığını belirten Doğu Demirkol, aynı azmanda çok beğenilen Ölümlü Dünya filminin de devamının geleceği müjdesini verdi.