Kültür-sanat

Esra Erol’un programı yalan mı? Engelli Fatma’nın kaçtığı Ahmet’ten kurgu iddiası

ATV ekranlarının fenomen programlarından biri olan Esra Erol’da hakkında şok iddialar ortaya atıldı. İzlenme rekorları kıran ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan programın kurgu üzerine ilerlediği ve gerçekleri yansıtmadığı iddia edildi. Üstelik bu iddialar, daha önce Esra Erol’da programına katılmış ve Türkiye gündeminde uzun süre yer etmiş bir isimden geldi. Son yılların en sevilen televizyon insanlarından Esra Erol’un kendine has sunumu ile ATV ekranlarından yayınlanan program sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Esra Erol’da programı kurgu mu?

Engelli Fatma’nın Dramı Yürekleri Burktu

Türkiye’nin gündemine damgasını vuran olayları ATV ekranlarından milyonlarca izleyici ile buluşturan Esra Erol’da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Sevilen programın ünlü sunucusu Esra Erol ve ekibi hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Aylar önce 19 yaşındaki engelli kızı Fatma’nın Ahmet isimli bir adama kaçtığını söyleyen Melahat Oruç, Esra Erol’da programına çıkıp yardım istemişti. Kızının kaçtığı Ahmet ile evlendiğini duyan anne canlı yayında yıkılmış ve bu olay sosyal medyada büyük yankı bulmuştu.

Annesiyle yüzleşmek için eşi Ahmet ile canlı yayına çıkan Fatma önce çok mutlu olduğunu söyledi, daha sonra ailesinin yanına dönmek istediğini belirtti. Günler sonra yeniden Ahmet’e kaçan Fatma’nın saçları kazıtılmış hali izleyenlerin yüreklerini burkmuştu. Hamile olduğunu söyleyen Fatma, yeniden ailesinin yanına dönüp çocuğu aldırmaya karar vermişti. Ancak TikTok uygulaması üzerinden canlı yayın açan Fatma, yine Ahmet’in yanında olduğunu gösterdi.

“Mecbur Kaldığı İçin Öyle Söyledi”

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen olayla tüm dikkatleri üzerine çeken Fatma ve Ahmet ikilisi, bu sefer sosyal medyada büyük ilgi gördü. Tiktok uygulaması üzerinden canlı yayın açan ikili, sosyal medya kullanıcılarından gelen sorulara yanıt verdi. Fatma yaşanan bu olaylardan sonra annesiyle konuşmadığını söylemesiyle bir kez daha şaşırttı.

Ahmet ise Esra Erol’da programında yaşanan olayların kurgudan ibaret olduğunu iddia etti. Fatma’nın ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol’da canlı yayınında zorla konuşturulduğunu söyleyen Ahmet çarpıcı ifadeler kullandı. Ahmet, “Fatma onları mecburiyetten söyledi” diyerek reyting rekorları kıran programın gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.