Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Vatandaşa gıda paketi hazırlandı: O markette dev indirim yapıldı! 1 KG çay, 5 KG şeker, 5 KG un ve 5 litre ayçiçek yağı 119 liraya satılıyor

Bilindiği gibi dolar kuru Merkez Bankasının faiz kararının ardından 18 lira seviyesine kadar yükselmişti. Bunun ardından enflasyon yükseldi ve marketlerde bazı ürünlerde dev zamlar yapılırken bazı ürünlere de gizli zamlar yapıldı. Bu zamların ardından temel yaşam ürünleri için alışveriş yapacak olan vatandaşlar oldukça zor duruma düştü.

Marketlerde ayçiçek yağı, şeker, un ve çay fiyatları oldukça zamlandı. Bundan dolayı vatandaşların alışverişleri zorlaşırken birçok vatandaş ihtiyacından daha az ürün satın aldı. Bunun ardından vatandaşlar indirimli ürünleri araştırmaya başladı. İndirimli ürünlerin araştırılması kapsamında Cimri marketten vatandaşlara yanıt geldi. Cimri market ürünlerde karşılaştırma yapıyor ve en ucuz ürünü ortaya çıkarıyor.

İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Bu ürünler ise şöyle oluyor:

1 KG Tiryaki Çay 12,95 liraya, Orkide 5 Litre ayçiçek yağı 63,95 liraya, Akşener 5 KG toz şeker 24,90 liraya ve Doruk 5 KG un 17,90 liraya satılıyor.

BAĞLANTI ADRESLERİ

İndirimli ürünlere ulaşmak için aşağıdaki bağlantı adreslerini tarayıcılarının adres satırına yapıştırarak ulaşabilirler.

ÇAY: https://www.cimri.com/market/cay/en-ucuz-guzel-cay-1000-gr-tiryaki-cay-fiyatlari,56815

ŞEKER: https://www.cimri.com/market/toz-ve-kup-seker/en-ucuz-akseker-5-kg-beyaz-kristal-toz-seker-fiyatlari,457329

UN: https://www.cimri.com/market/un-ve-irmik/en-ucuz-doruk-5-kg-un-fiyatlari,490440

AYÇİÇEK YAĞI: https://www.cimri.com/market/sivi-yag-ve-zeytinyagi/en-ucuz-orkide-5-lt-teneke-aycicek-yagi-fiyatlari,30