Kültür-sanat

Masterchef üçüncü finalist belli oldu! Masterchef son bölümde kim elendi?

Milyonlarca izleyicinin yakından takip ettiği Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında yavaş yavaş sona doğru geliniyor. TV8 ekranlarının fenomen programında yine nefes kesen bir bölüm daha geride kaldı. Masterchef yarışmasının ekranlara gelen son bölümünde finale katılacak 3. yarışmacıyı belirlemek için kıyasıya bir mücadele yaşandı. Sergen ile Hasan, Masterchef Türkiye 2021 finaline giden 3. yarışmacı olmak için ellerinden gelen tüm hüneri sergiledi. Masterchef Türkiye dün akşam kim elendi? Masterchef Türkiye 2021 üçüncü finalist kim oldu?

Hasan ve Sergen Final İçin Yarıştı

TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında dün akşam 3. finalist açıklandı. Son düelloya kalan Sergen ve Hasan, dün akşamki üç oyunda da şeflerden en yüksek puanı toplayarak finale kalan isim olmaya çalıştı. Masterchef Türkiye 2021 şampiyonunun belli olacağı haftada son finalist belli oldu. Masterchef’te dün kim yarışmaya veda etti?

Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında sezonun en önemli düellolarından biri daha ekranlara geldi. Son dört yarışmacı arasında yer alan Sergen ve Hasan, finale kalan isim olabilmek için kıyasıya mücadele etti. Şefler dünkü bölümde yarışmacılardan 3 farklı yemek yapmalarını istedi. Yarışmacılar ellerinden gelenin en iyisini ortaya koyarken nefes kesen bir mücadele yaşandı.

Şefler Tabakları Puanladı

Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında her yemek için şefler on üzerinden puan vererek değerlendirme yaptı. Toplamda en fazla puanı alan yarışmacı Masterchef Türkiye 2021 finaline adını yazdıracaktı. İlk iki oyun sonrasında Sergen ile Hasan arasındaki puan farkı sadece 1’di. Üçüncü oyun Mehmet şefin tabağı oldu. Bu oyunda şeflerin değerlendirmesi sonucu Hasan 25, Sergen ise 19 puan aldı.

Hasan 3. Finalist Oldu

Her üç yemeğin ayrı ayrı değerlendirilmesinden sonra toplam puanda Hasan 66, Sergen ise 61 puan aldı. Böylelikle Masterchef Türkiye 2021 finallerine giden 3. yarışmacı Hasan oldu. Sosyal medyada geniş hayran kitlesi bulunan Hasan ile Sergen arasında kritik bir düello oynandı. İki yarışmacı da varını yoğunu ortaya koydu. Hasan finallerdeki şansını sürdürürken Sergen ise yarışmanın dördüncüsü olarak veda etti.