Genel

Var Mısın Yok Musun Hamdi Bey kim olduğu belli oldu!

Bir dönemin en çok izlenen yarışma programları arasında olan Var Mısın Yok Musun’da Hamdi Bey’in kim olduğu yıllarca merak edildi. Hep gizemini koruyan Hamdi Bey’in Acun Ilıcalı olduğu bile iddia edilmişti. Gelen son bilgiye göre Var Mısın Yok Musun Hamdi Bey’in kim olduğu ifşa oldu.

Televizyonda 2007 – 2010 yılları arasında Show TV ekranlarında yayınlanan Var Mısın Yok Musun yarışma programında gizli para teklifleri yapan Hamdi Bey’in kim olduğu belli oldu.

Hamdi Bey olarak bilinen kişinin Acun Ilıcalı’nın Acun Firarda dönemlerinden bu yana yanında olan ve Ilıcalı’nın Feridun olarak seslendiği kişi ile aynı kişi olduğu ifade edildi. Hamdi Bey’in gerçek adının Birol Doğan olduğu duyuruldu.

ACUN ILICALI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Var Mısın Yok Musun yarışma programının sıkça izlendiği o dönemlerde izleyenlerin en çok merak ettiği konular arasında Hamdi Bey2in kim olduğu bulunuyordu. Acun Ilıcalı’nın gizemli olarak telefonda konuştuğu ve yarışmacılara para teklifleri sunan kişinin Birol Doğan olduğu iddia edildi.

Öyle ki izleyenler o dönem Acun Ilıcalı’nın telefonla konuşuyormuş gibi yaptığı ve hatta teklifleri de kendisinin sunduğu iddia edildi.