EğitimGenel

Akşam saatlerinde haber geldi! O ilde yüz yüze eğitime acil ara verildi!

Ülkemiz genelinde etkili olmaya başlayan kar yağışına ilişkin son dakika haberleri peş peşe gelmeye başladı. Gelen bir son dakika haberine göre Denizli’nin Çameli ilçesinde yoğun olarak etkisini gösteren kar yağışı sebebiyle okulların 1 gün tatil edildiği duyuruldu.

Akşam saatlerinde gelen son habere göre Çameli ilçesinde kar yağışı sebebiyle eğitime 1 gün ara verildi. Kar kalınlığı ilçe merkezinde 20 cm’ye ulaşırken, en yüksek kesimlerde 40 cm’ye kadar karın yükseldiği öğrenildi. Sıcaklığın ise -3 civarlarında olduğu aktarıldı.

KAYMAKAMLIK TARAFINDAN TATİL AÇIKLAMASI GELDİ

Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, “İlçemizde mevcut olumsuz hava şartları insan sağlığı ve trafik güvenliği riskleri oluşturabileceğinden 12 Ocak 2022 Çarşamba günü 1 gün süreyle, yüz yüze eğitime ara verilerek uzaktan eğitimle eğitim öğretime devam edilmesine, engelli ve hamile personellerin idari izinli sayılmasına Kaymakamlığımızca karar verilmiştir” denilerek tatil açıklaması duyuruldu.

EN YÜKSEK KESİMDE KAR KALINLIĞI 40 CM’Yİ BULDU

Aynı zamanda akşam saatlerinde kar yağışı etkisini artırmaya başladı. İlçe merkezinde karın kalınlığı 20 cm civarındayken bölgenin en yüksek kesiminde kar yağışının 40 cm’yi bulduğu ifade edildi.