Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Geçim sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Emekli maaşlarına 2 bin 200 lira ekleniyor: Anlaşma sağlandı

Bilindiği gibi emekli maaşlarına ne zam yapılacağı belli oldu. Bunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da en düşük emekli maaşının 2 bin 500 lira olduğunu duyurdu. Bu gelişmelerin ardından bankalar da emekli müşteri çekebilmek için yeni kampanyalar düzenledi ve nakit promosyon ödemeleri için tutarlar açıklandı. Bu doğrultuda maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere maaşı oranında promosyon ödemesi yapılacak.

EMEKLİLERE GERİ ÖDEMESİZ PARA

QNB Finansbank tarafından bu konu hakkında bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada maaşını bankadan almaya 3 yıllık söz veren emeklilere 2 bin 200 lira para ödemesi yapılacağı ifade edildi. Bu kampanyanın emeklilerin yüzünü güldürmesi beklenirken verilecek olan bu paraların geri ödemesiz olduğu vurgulandı.

Promosyon ödemeleri ise maaş tutarına göre belirlenmektedir. Ayrıca 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK ?

QNB Finansbank tarafından ise paylaşılan promosyon tutarları şöyle paylaşıldı:

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1450 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 1850 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.200 TL promosyon ödemesi

SAĞLANAN İMKANLAR

2.200 TL’ye varan promosyon imkanı yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı bulunduğu belirtilen açıklamada bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti de sağlanacağı vurgulandı. Ayrıca banka tarafından sunulan imkanlarda “QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği” olacağı vurgulanırken emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı olacağı paylaşıldı.

Konu ile ilgili olarak CardFinans Emekli kredi kartına sahip olunması durumunda; ilk yıl, yıllık üyelik ücreti tahsil edilmeyeceği belirtilirken bir yılın sonunda, CardFinans Emekli kredi kartına bağlı ve düzenli ödenen en az bir otomatik fatura ödeme talimatı olduğu ve bu talimatların düzenli ödendiği sürece, bu kredi kartı için yıllık üyelik ücreti alınmamaya devam edeceği bildirildi.