Kültür-sanat

Bu akşam Sadakatsiz yeni bölüm var mı? Sadakatsiz 46. bölüm ne zaman?

Son dönemde izlenme rekorları kıran Türk dizilerinden Sadakatsiz’in yeni bölümü merakla bekleniyor. Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Büyük bir heyecanla beklenen Sadakatsiz dizisi 46. bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Sadakatsiz dizisi 12 Ocak akşamında Kanal D yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından Sadakatsiz dizisinde heyecan giderek artıyor. Son yılların en sevilen televizyon dizilerinden biri olarak gösterilen Sadakatsiz dizisinde yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Kanal D ekranlarından her Çarşamba akşamı hayranlarıyla buluşan Sadakatsiz dizisinde bu hafta yeni bölüm yer almayacak. Başrollerinde Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen gibi televizyon dünyasının aranan simalarına yer veren dizide yeni bölüm heyecanı devam ediyor.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Var Mı?

Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen yeni bölümü Kanal D yayın akışında yer almadı. Milyonlarca izleyicisi bulunan ve izlenme rekorları kıran dizisinin yeni bölümü bu hafta yayın gününde izleyicileriyle buluşamayacak. Sadakatsiz dizisinin 46. yeni bölümünün yayınlanacağı tarih izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Sadakatsiz dizisi bu hafta var mı yok mu? Sadakatsiz yeni bölümü ne zaman?

Sadakatsiz Yayın Akışından Çıkarıldı

Her Çarşamba izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayın akışında yer almadı. Sadakatsiz dizisinin yayın saatinde Logan: Wolverine filmi Kanal D ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Başrollerinde Türk televizyonlarının en sevilen isimlerinden Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’e yer veren Sadakatsiz dizisinin yeni bölümü bu hafta ekranlarda yer almayacak. Sadakatsiz dizisi yerine Logan filmi ekranlardaki yerini alacak.

Sadakatsiz 46. Bölüm Ne Zaman?

Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Sadakatsiz dizisi, Logan filminden sonra eski bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Sadakatsiz dizisinin 46. bölümünün yayın tarihi henüz açıklanmadı. Önümüzdeki günlerde Sadakatsiz dizisinin kesin yayın tarihi Kanal D yayın akışı listesine eklenmesi bekleniyor. Sadakatsiz 46. bölüm fragmanı sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.