Gündem

Acun Ilıcalı’dan pembe dizi itirafı: Hayatım üç sezonluk dizi olabilir

Medya patronu Acun Ilıcalı gündemden düşmeyen açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Bugünlerde merakla beklenen Survivor All Star 2022 programının çekimleri için yarışmacılarla birlikte Dominik’te bulunan Acun Ilıcalı, yabancı basına konuştu. DailyMail’den David Coverdale’e röportaj veren Acun Ilıcalı, iş yaşamının dışında özel hayatına dair de dikkat çekici açıklamalar yaptı. Medya patronu Acun, hayatının iki veya üç sezonluk pembe bir dizi olabileceğini söylemesi ile dizi yapımcılarına da sinyal çakması dikkat çekti.

Acun Ilıcalı Özel Hayatını Anlattı

Uluslararası basına iş yaşamı ve özel hayatı dışında açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, son röportajındaki ifadeler ile sosyal medyanın da gündemine bomba gibi düştü. Geniş bir hayran kitlesi bulunan başarılı medya patronu, özel hayatına dair soruları yanıtladı. Şeyma Subaşı’ndan boşandıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı ilk defa özel hayatını bu kadar şeffaf biçimde ortaya serdi.

“Hayatım Üç Sezonluk Pembe Dizi”

Magazin gündeminden düşmediğini hatırlatan Acun Ilıcalı, bunu muhteşem özel hayatı ile başardığını kaydetti. Hayatının dizi yapılabileceğini belirten Acun Ilıcalı, “Kişisel hayatım iki veya üç sezonluk bir pembe dizi olabilir. Özel hayatım biraz ilginç olduğu için Türkiye’de 10 yıl üst üste en çok haberlerde yer alan kişi benim.” ifadelerini kullandı. Medya patronunun röportajında kullandığı bu ifadeler, sosyal medya kullanıcılarının da en çok konuştuğu konulardan biri haline geldi.

“Hayattaki Her Olumsuzluğu Yaşadım”

TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, özel yaşamına dair soruları yanıtlarken, çocukluğunda karşılaştığı zorluklara da dikkat çekti. Ünlü ismin verdiği son röportajda hayattaki her olumsuzluğu yaşadığını ifade etmesi gözlerden kaçmadı. Acun Ilıcalı, “20 yaşında evlendim. 21 yaşında baba oldum. 22 yaşında ailemi trafik kazasında kaybettim. Kızım arabanın içindeydi. 15 kırık kemikle hayatta kaldı. 23 yaşımdayken bir motosiklet kazası geçirdim ve arkadaşım yanımda vefat etti. 24 yaşımdayken iflas ettim ve bir işim yoktu. Hayattaki her olumsuzluğu yaşadım.” açıklamasında bulundu. Acun Ilıcalı’nın hayat hikayesinden kaç sezonluk dizi çıkacağı ise şimdiden tartışma konusu oldu.