Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Türkiye’deki 13 milyon emekliye müjdeli haber verildi! Emekli maaşlarına 750 lira ekleniyor: En erken 15 Ocak’ta alınacak

Ülkemizde milyonlarca emekli vatandaş bulunuyor. Bu ay ve geçtiğimiz ay emekliler için hareketli zamanlar meydana geldi. Bu doğrultuda emekli maaşlarına yapılacak olan zam oranı, zamlı emekli maaşı tarihleri ve en düşük emekli maaşı belli oldu. Buna göre emekli vatandaşların araştırmaları yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 2 bin 500 lira olduğunu duyurdu. Bu gelişmeler doğrultusunda emekliler için bankalar da kampanyalarını düzenledi. Bu kampanyalar doğrultusunda maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere 750 lira verildiği bildirildi.

ZİRAAT BANKASINDAN EMEKLİLERE DUYURU

Ziraat Bankası tarafından emekliler için çok önemli bir duyuru yapılarak maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alam sözü veren emeklilere 750 lira verileceği bildirildi. Bu konu hakkında bankalar peş peşe emekli kampanyalarını duyurmaya başladı. Kamupersoneli.net olarak bu yazımızda Ziraat Bankası tarafından emeklilere sunulan imkanlar ve promosyon ödemelerini ele alıyoruz.

MAAŞLARA EK 750 LİRA

Ziraat Bankası tarafından emeklilere promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alacak vatandaşlara ek koşulsuz 750 TL’ye varan nakit verileceği belirtilen Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yapılan duyuruda emekli maaşını 3 yıl maaş alma sözü ile bankaya taşıyan emeklilere 750 lira verileceği bildirildi. Bu para için geri ödeme ve ek koşul olmayacak.

PROMOSYON TUTARLARI

Kampanyanın ayrıntıları Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden duyuru ile paylaşıldı. Bu duyuruda SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilere sunulan promosyon tutarları ise şöyle paylaşıldı:

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,

1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,

2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Yapılan açıklamada Emekli aylıklarını Ziraat Bankası aracılığı ile alan müşterilerin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Ziraat Bankası aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları gerektiği belirtilerek Ziraat Bankası’nda birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplandığı bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Kampanyaya başvuru ayrıntıları ise Ziraat Bankası tarafından şu şekilde duyuruldu:

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Ziraat Şubeleri, İnternet Şubeleri, Ziraat Mobil, Ziraat ATM’ leri, SMS

Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile yapabilirsiniz.

4757’ye “PRO” yazıp bir boşluk bırakıp “TC Kimlik Numarasını yazarak SMS gönderen müşteriler, Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi tarafından aranarak onayları alınmaktadır.

Detaylı bilgi için 0850 220 00 00 Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile görüşebilirsiniz.​​​​​​​​