Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Son dakika o markette 4 litre ayçiçek yağı 79 liraya düştü! Kota sınırı var, 2 adetten fazla alamazsınız

Döz kurlarındaki ani dalgalanmalar ve anormal yükselişler sebebi ile ayçiçek yağı başta olmak üzere birçok ürüne dev zamlar gelmişti. Bazı marketlerde ayçiçek yağı fiyatları 200 liraya kadar yükseldi. Bundan kaynaklı olarak alışveriş yapacak olan vatandaşlar nereden indirimli ürün alabileceklerini araştırmaya başladı. Marketlerdeki fahiş fiyatlar sonrasında araştırmalarına hız veren vatandaşlar için bu yazımızda indirimli ürünleri paylaşıyoruz. Kamupersoneli.net olarak yaptığımız araştırma doğrultusunda 4 litre ayçiçek yağının 79 liraya düştüğünü gördük ve okuyucularımız için derledik.

İNDİRİM YAPILDI

Marketlerdeki fahiş fiyatlardan sonra vatandaşlar internet siteleri üzerinden en uygun hangi siteden alışveriş yapabiliriz diye düşünürken sevindiren haber indirimleri ile ünlü Migros’tan geldi. Migros’ta 4 litre ayçiçek yağı 79 liraya kadar düştü. Buna göre yüzde 20 oranında indirim yapıldı.

Son zamanlarda enflasyon rakamlarının yükselişiyle Türkiye’de birçok çeşide zam geldi. Ayçiçek yağı zammı vatandaşları en çok etkileyen zamlardan biri oldu. Vatandaşlar ucuza Ayçiçek yağını nerede bulabileceğini araştırırken Migros’tan beklenen haber geldi.

79 LİRAYA DÜŞTÜ

Konu ile ilgili olarak Migros’ta Turna 4 litre ayçiçek yağı 99 liradan 79 liraya kadar düştü. Bu doğrultuda yüzde 20 indirim yapılmış oldu. Ayrıca bu ürünün satın alınmasında kota sınırı bulunuyor. Alışveriş yapacak olan vatandaşlar 2 adetten fazla ürün satın alamayacaklar.

İNDİRİMLİ ÜRÜN

Söz konusu ürüne satın almak için ulaşmak isteyen vatandaşlar tarayıcılarının adres satırına “https://www.migros.com.tr/turna-aycicek-yagi-pet-4-l-p-3eb724” web adresini yapıştırarak söz konusu ürüne ulaşabilirler.