EkonomiGenel

Telefon, tablet, laptop almak isteyenlere güzel haber! Anlaşmalı siteler üzerinden yapılacak alışverişlerde büyük fırsat açıklandı!

Telefon, tablet, laptop ve daha birçok ürün alışverişinde geçerli kampanya açıklandı! Garanti BBVA, alışveriş kredisiyle ihtiyaçlarınızı daha fazla ertelemeden anında kullanabileceğiniz krediler veriyor. Krediler ister alışveriş siteleri, ister mağazalarda kullanılabiliyor. Uygun faiz oranları ve esnek taksit imkanları sunan Garanti BBVA’nın kampanyasına ilişkin detaylar haberimizde…

Garanti BBVA alışveriş Kredisi, anlaşmalı firmalardan satın alacağınız akıllı telefon (cep telefonu), tablet, gibi elektronik cihazlar başta olmak üzere her türlü ürün için uygun şartlarla hızlı çözümler sunuyor.

500 TL ile 30.000 TL arasındaki alışverişlerde saniyeler içerisinde kredi başvurusu işlemleri gerçekleştirebiliyor. Üstelik 36 aya varan taksit imkânı ve uygun faiz oranları da mevcut.

Alışveriş Kredisi Kapsamında Anlaşmalı Firmalar

Genpa.com.tr

Gittigidiyor.com

hepsiburada.com

carrefoursa.com.tr

n11.com

mediamarkt.com.tr

generalmobile.com/tr

shop.samsung.com/tr

vatanbilgisayar.com.tr

sanalmagaza.com.tr

Bu siteler üzerinden yapılacak alışverişlerde Alışveriş Kredisini gönül rahatlığıyla kullanabilir, taksitli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Örnek Kredi Maliyeti

Örneğin 5 bin TL tutarında alışveriş kredisi çekildiğinde:

Vade 12 ay,
Faiz Oranı 2,49,
Aylık Taksit 501,95 TL,
Tahsis Ücreti 0 TL,
Yıllık Toplam Maliyet Oranı(%) %42,38 verileriyle birlikte kredinin toplam maliyeti 6.023,44 TL’ye denk geliyor.

Kampanya kapsamında cep telefonu, tablet ve bilgisayar alışverişlerinizde 3 aydan 6 aya kadar, diğer ürün kategorilerinde yapacağınız alışverişlerinizde 3 aydan 36 aya kadar  maksimum 30.000 TL tutarlı kredi kullanılabilir.

Ayrıca kampanyadan sadece Garanti BBVA bireysel müşterileri yararlanabilir, kredi başvuruları Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet Bankacılığından yapılabilir.