Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Geçim sıkıntısı çeken aileler için harekete geçildi! Başvuru yapan herkese 3 ay geri ödemesiz 10 bin lira veriliyor

Son zamanlarda döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan dalgalanmalardan direkt olarak etkilenen etiketler vatandaşların ve emeklilerin geçim sıkıntısı yaşamasına neden oluyor. Nakit para sıkıntısı çeken emekliler için çok önemli kampanyalar düzenleniyor. Bundan kaynaklı olarak emekliler için kredi kampanyaları gündeme geldi ve bu kampanyalar bazında bazı bankalarda 3 ay geri ödemesiz dönem bulunuyor.

Hem kamu bankaları hem de bazı özel bankalar nakit sıkıntısı çeken emekli vatandaşlara 10 bin TL’ye varan emekli kredisi hizmeti sunacaklarını açıklarken bazı bankalarda 3 ay geri ödemesiz dönem bulunuyor.

Yeni dönem kapsamında emeklilere 10 bin liraya kadar ödeme yapılıyor. Nakit geçim sıkıntısı çeken emeklilere özel ve kamu bankaları tarafından para veriliyor. Ziraat Bankası ve özel bankalardan biri olan Şekerbank emekli vatandaşları unutmadı ve yeni bir emekli kredi kampanyası düzenledi.

ZİRAAT BANKASI DA DUYURDU

Ziraat Bankası tarafından bu konu hakkında bir duyuru yayımlandı. Bu duyuru kapsamında emekliler 10 bin lira para veriliyor. 10 bin lira kredi alan emekliler ise 36 ay vade ile geriş ödeyecek. Ek olarak, Ziraat Bankası’nın 10 bin TL’lik anında kredi imkanından yararlanan emekli vatandaşlar, kredinin geri ödemesine 3 ay sonra başlıyor.

ŞEKERBANK 10 BİN LİRA

Tüm bunların yanı sıra Şekerbank tarafından da kampanya duyurusu yapıldı. Şekerbank tarafından emeklilere 10 bin liraya kadar kredi verildiği bildirildi. Şekerbank, yeni dönem itibari ile nakit sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlar için bir kampanya daha düzenledi.

Konu ile ilgili olarak Şekerbank kendi bünyesinde emekli maaşı hesabı bulunan tüm emekli vatandaşlara, anında kredi hizmeti ile 10 bin TL’ye varan nakit ödeme yapacağını açıkladı. Bankanın bu hizmetinden yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar 36 ay vade imkanı ile 3 ay ertelemeli olarak kredilerini kullanabilecek.

HALKBANK’TAN KREDİ AÇIKLAMASI

Halkbank tarafından da bir duyuru yapılarak mutlu emekli kampanyası paylaşıldı. Maaşını Halkbank’tan alan ve maaşını bankaya aktarmayı taahhüt eden emeklilere tüm nakit ihtiyaçları için aylık yüzde 1,55’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi verildiği bildirildi.

Halkbank kredi detayları için TIKLAYIN.