Personel Alımı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi KPSS puan sıralamasında göre personel alımı yapacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi personel alımı için Resmi Gazete’de yeni bir ilan yayınladı. İlana göre İstanbul Medeniyet Üniversitesi 14-28 Ocak 2022 tarihleri arasında KPSS puan sıralamasına göre personel alımı yapacak. Toplamda 17 sözleşmeli personel alınacak olup, tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

HANGİ MESLEKLERDEN PERSONEL ALII YAPILACAK?

İstanbul Medeniyet Üniversitesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere; 1 inşaat mühendisi, 1 hemşire, 8 güvenlik görevlisi, 7 temizlik personeli ve 1 şoför alımı olmak üzere toplam 17 personel alımı yapacaktır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İlgililerin, ilanın Resmi Gazetede yayımlandığı günü izleyen 15 (on beş) gün içinde e-Devlet üzerinden İstanbul Medeniyet Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece bir unvan için başvuru yapabilecektir. Birden fazla kadroya başvuru yapanların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Aranan şartlardan herhangi birini taşımadığı tespit edilen adayların başvuruları geçerli sayılmayacaktır. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna müracaat edecek ilgililerin silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını arkalı ve önlü olarak “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan “Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı” alanına yüklemeleri gerekmektedir. Başvuru yapacak tüm adayların “Barkodlu SGK Tescil ve Hizmet Döküm Belgeleri”ni “Diğer Belgeleriniz” sekmesi altında bulunan “SGK Bilgisi” alanına yüklemeleri gerekmektedir.

İlanın tam metnini görüntülemek için Buraya Tıklayınız