Gündem

Masterchef Türkiye şampiyonu kim oldu? Eren ve Hasan’ın final mücadelesi alkış aldı

TV8 ekranlarının en sevilen yarışma programlarından Masterchef Türkiye 2021 yarışmasının şampiyonu belli oldu. İzlenme rekorları kıran Masterchef yarışmasında şampiyon 14 Ocak 2022 Cuma günü yapılan final ile netlik kazandı. Hasan ve Eren’in final mücadelesinde ortaya koydukları çaba ve tabaklar izleyenlerin de takdirini kazandı. Tüm hünerlerini gösteren Hasan ve Eren, Masterchef Türkiye şampiyonu olabilmek için kendi imza tabaklarını hazırladılar. Gecenin sonunda Masterchef Türkiye şampiyonu şeflerin oyları ile belli oldu. Büyük heyecana sahne olan Masterchef Türkiye finalini kim kazandı?

Masterchef Sezonun Şampiyonu Belli Oldu

Televizyon dünyasının en sevilen yapımlarından biri olan Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında sona gelindi. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan yarışmada 14 Ocak 2022 Cuma günü final yapıldı ve sezonun şampiyonu belli oldu. Geçtiğimiz yıl otomobil olarak verilen final ödülü, bu yıl da otomobil olarak açıklandı. Masterchef Türkiye 2021 yarışmasında, yarışma başından beri favori olarak gösterilen Hasan ve Eren finalde kozlarını paylaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada Hasan ve Eren arasındaki son oyunlar adeta nefes kesti.

Masterchef Türkiye sezonun finalinde Eren ve Hasan’ın aileleri de stüdyoda canlı yayın konuğu olarak yer aldı. Son ana kadar kıyasıya mücadelenin yaşandığı Masterchef’te sezonun şampiyonu ve büyük ödülün sahibi Eren Kaşıkçı oldu. Final gecesinde yarışmacılar üçer yemekten oluşan iki menü hazırladı. Sonrasında canlı yayında imza tabakları ile kıyasıya mücadele eden Eren ve Hasan, şeflerden yüksek puan almak için ellerinden gelenin en iyisini ortaya koydu.

Masterchef Şampiyonuna Araba Ödülü Verildi

Masterchef Türkiye şampiyonuna verilecek büyük ödülü Somer şef duyurdu. Bu yılın ödülü olarak verilecek araba ekrana yansıtıldı ve şampiyona Fiat Egea marka otomobil ödülü verileceği açıklandı. Masterchef Türkiye yarışmasında büyük bir heyecana sahne olan final gecesinde üç oyun sonunda Eren 65, Hasan 59 puan topladı. Eren ve Hasan imza tabaklarını da şeflere sunmalarının ardından toplamda 134 puan almayı başaran Hasan Masterchef Türkiye 2021 şampiyonu oldu. İkinci olan hasan ise 127 puan aldı.