EkonomiGündem

O bankada kartı olan vatandaşlara 250 lira hediye ediliyor! Hemen başvurun

Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda yeni kampanya paylaşıldı ve Bankkart ile Bankkart üye işyerlerimizde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL, ikinci 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL, üçüncü 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, dördüncü 750 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verileceği belirtildi. Bu kampanyanın 14 Ocak’ta başlayacağı ve 7 Şubat’ta sona ereceği bildirildi. Peki bu kampanyadan nasıl yararlanılacak? Detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz.

250 LİRA VERİLİYOR

Ziraat Bankasından yapılan açıklamada Bankkart ile Bankkart üye işyerlerimizde yapacağınız ilk 750 TL ve üzeri alışverişinize 25 TL, ikinci 750 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL, üçüncü 750 TL ve üzeri alışverişinize 75 TL, dördüncü 750 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, toplamda 250 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Bunun ardından kampanyaya Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerektiği de ifade edildi.

VERGİ ÖDEMESİ GEÇERLİ DEĞİL

Bankkart Lira’lar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleneceği belirtilen açıklamada işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması gerektiği kuyum sektörü harcamaları ile vergi ödemeleri kampanyaya dahil olmadığı ve bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacağı vurgulandı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacağı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Kampanya bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarımız ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.