Ekonomi

Bankalara Borcu Olan Emeklilere Müjde Geldi! PTT, Tüm Emeklilere Borçlarını Kapatmaları İçin Özel Kredi Desteğini Sunmaya Başladı

2022 yılı öncesi asgari ücrete gelen zamlar açıklandı ve bu açıklamalar sonrası gözler memur ve emekli maaşlarında yapılacak olan düzenlemelere çevrildi. Yılın ilk günlerinde peş peşe gelen açıklamalarla birlikte, 3 milyondan fazla emekli vatandaşın maaşına yansıyacak zam oranları da açıklandı ve emekli aylıklarında taban fiyat 2 bin 500 TL olarak belirlendi. Ancak emekli vatandaşlar için fırsat ve avantajlar gelmeye devam ediyor. Maaşlarını PTT üzerinden alan tüm emekli vatandaşlar, PTT üzerinden diğer bankalara olan kredi kartı ve kredi borçlarını kapatabilecekleri özel ihtiyaç kredilerinden yararlanabiliyor.

PTT’den Emeklilere Özel Borç Transferi Fırsatı

Acil nakit ihtiyacı duyan ve özellikle de bankalara olan borçlarından dolayı bir çıkış yolu arayan emekli vatandaşlar için müjde PTT’den geldi. PTT, emekli vatandaşlara yönelik özel kampanyasını duyurdu ve özel borç transferini de sunduğu avantajlı fırsatlar arasına ekledi. Bankaların uygun faiz oranlı ihtiyaç kredilerini araştıran birçok emekli vatandaş, aradığını PTT’de buldu.

3 Ay Erteleme Seçeneği ile Borç Kapatma Kredisi

Maaşlarını PTT üzerinden alan emekli vatandaşlar, PTT aracılığı ile diğer bankalara olan borçlarını kapatabilecek. PTT tarafından emeklilere sunulan özel ihtiyaç kredisinde geri ödemelerde 3 ay erteleme imkanı da bulunuyor. 2022 yılında borçlarını kolayca kapatabilecek olan emekliler için PTT, bu özel ihtiyaç kredisinde 3 ay erteleme seçeneğinin yanı sıra %2,79 faiz oranı sunuyor.

Borcu Olan Emeklilere 36 Ay Vade İmkanı

Kredi, KMH ve kredi kartı borcu olan, maaşını PTT üzerinden alan emekli vatandaşlar için sunulan bu özel ihtiyaç kredisinde 36 aya kadar vade seçenekleri de bulunuyor. PTT, bu ihtiyaç kredisi ile tüm emekliler için finansman desteklerini sunmaya devam ediyor. Öte yandan Emeklilere Borç Transferi Kredisi kapsamında birçok bankacılık işlemi de Aktif Bank aracılığıyla da sağlanıyor.

Masrafsız Bankacılık İşlemleri Fırsatı Sunuluyor

PTT’nin sunduğu Borç Transferi Kredisi kampanyasından yararlanmak için maaşlarını PTT’ye taşıyan vatandaşlar Aktif Bank’ın emekli vatandaşlara özel olarak sunduğu “N Kolay Emekli Kredisi” fırsatından da yararlanma imkanı buluyor. N Kolay aracılığı ile sunulan bu kredi türünde masrafsız bankacılık hizmetleri sunuluyor ve emekli vatandaşlar, borçlarını kapatabilecek finansman desteğine ulaşabiliyor.