Gündem

Maske Kimsin Sen yarışmasında Şövalye belli oldu! 25 Kiloluk kostümü ile beğeni topladı

Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Maske Kimsin Sen programı izlenme rekorları kırıyor. Birbirinden ünlü isimlerin ilgi çekici maske ve kostümler ile performans gösterdiği yarışmada maskelerin arkasındaki yüzler merak ediliyor. FOX TV ekranlarının reyting rekortmeni Maske Kimsin Sen yarışmasında şövalye maskeli ünlü isim belli oldu. Tam 25 kiloluk kostümü ile ekranlardaki şovunu yapan Maske Kimsin Sen şövalye, izleyenlerden büyük beğeni topladı. İşte Maske Kimsin Sen yarışmasında şövalye kim sorusunun yanıtı…

Maske Kimsin Sen Şövalye Kim?

FOX TV ekranlarının sevilen programlarından Maske Kimsin Sen yarışmasında bir maske daha düştü. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Maske Kimsin Sen programı, birbirinden ünlü isimlerin çeşitli maske ve kostümler ile sahne performanslarını ekranlara getiriyor. Kısa sürede milyonları ekran başına toplamayı başaran Maske Kimsin Sen yarışmasında ekranların en sevilen simalarından Eda Ece, Alican Yücesoy, Doğu Demirkol ve Melis Sezen jüri üyeliği yapıyor. RTÜK tarafından geçtiğimiz günlerde inceleme başlatıldığı belirtilen Maske Kimsin Sen programında şövalye maskeli ünlü belli oldu.

Geçtiğimiz gün ekranlara gelen Maske Kimsin Sen yarışmasında yine birbirinden ilginç kostümler vardı. Sevilen jürilerin tahminleri doğrultusunda bir ünlünün daha maskesi düştü. Şövalye maskesi geceye damgasını vururken, maskenin altından Ender Saraç çıktı. Maske Kimsin Sen jüri üyeleri arasında sadece Melis Sezen doğru tahminde bulundu. Tam 25 kiloluk metal yığını kostümü ile sahnede horon tepen Ender Saraç, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Ender Saraç’a Gelen Yorumlar Dikkat Çekti

Maske Kimsin Sen şövalye olarak ekranlara gelen Ender Saraç’ın performansı sonrası yaşı da merak edildi. 1959 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ender Saraç hakkında sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Ender Saraç 25 kiloluk kostümle horon oynadı. Verdiği bilgilerin doğruluğundan güvenilirliğinden tamamen emin oldum bütün videolarını izlemeye gidiyorum.” gibi ifadeler dikkat çekti. Bir başka kullanıcı ise “63 yaşında 25 kg ile horon tepti. Şaka gibi bir şey ya inanamadım”. yorumunu yaptı.