Gündem

Masumlar Apartmanı Naci’nin eski eşi bakın kim çıktı! Ünlü oyuncunun şimdiki hayatı dikkat çekti

Yayın hayatına başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Masumlar Apartmanı dizisi izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Sevilen dizide ekranların en çok aranan simalarından Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Tansel Öngel gibi isimler başrollerde yer alıyor. Tüm hızıyla devam eden ve her bölümü milyonlarca izleyici tarafından merakla beklenen Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakteri de büyük ilgi topluyor. Masumlar Apartmanı dizisinde Naci rolünü canlandıran Tansel Öngel’in özel yaşamı dikkat çekti.

Tansel Öngel’in Eski Eşi Kim?

Her bölümü ile izlenme rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel, başarılı oyunculuğu ile beğeni topluyor. Dizide Safiye’nin sevdiği adam Naci’yi canlandıran yakışıklı oyuncu, sosyal medyada da geniş yankı uyandırıyor. Bugüne kadar dizi kariyerinde pek çok başarılı yapımda rol almayı başaran Tansel Öngel, Benim İçin Üzülme, Muhtemeşem Yüzyıl, Payitaht Abdülhamid gibi sevilen dizilerin vazgeçilmezleri arasında yer aldı.

TRT 1 ekranlarından yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile ünlenen Tansel Öngel, dizide Naci karakterine hayat veriyor. Her geçen gün daha fazla takipçi ve hayran kazanan Tansel Öngel’in eski eşi merak konusu oldu. Naci karakteriyle gönüllerde taht kuran Tansel Öngel’in eski eşi, Sadakatsiz dizisinde rol alan ünlü oyuncu çıktı. Sosyal medyada Tansel Öngel’in hayranlarının dilinden düşmeyen o isim, magazin dünyasında da gündem oldu.

Sadakatsiz Dizisinde Rol Alıyor

Sevilen dizide Safiye’yi canlandıran Ezgi Mola’nın partneri olan Tansel Öngel’in eski eşi merak konusu oldu. Başarılı oyunculuk performansı ve yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Tansel Öngel’in eski eşi, Özge Özder çıktı. Şimdilerde yayın hayatına devam eden ve büyük beğeni toplayan Sadakatsiz dizisinde Derya karakterini canlandıran Özge Özder, Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si Tansel Öngel’in eski eşi çıktı.

2007 yılında dünya evine giren Tansel Öngel ve Özge Özder, 3 yılın sonunda anlaşmalı olarak boşandı. Tansel Öngel’den boşandıktan sonra açıklama yapan ünlü oyuncu Özge Özder, “Bizim Tansel ile bir problemimiz yok. Üniversite mezunu insanlarız, ona yakışır bir şekilde davranıyoruz” demişti.