Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

O bankada kartı olanlara 100 lira hediye edilecek! Sadece mobilden başvuru yapmak yeterli

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda 7 Ocak’ta bir kampanya başladığı belirtilerek bu kampanyanın 15 Ocak’a kadar devam edeceği belirtildi. Söz konusu duyuruda emekli müşterilerin kartlarına 100 lira bonus yatırılacağı belirtildi. Bankkart ile her 200 lira ve üzeri Market, Giyim, Sağlık, Optik, Ulaşım, Kafe ve Restoran alışverişlerine 20 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye edileceği bildirildi.

100 LİRA HEDİYE EDİLECEK

Bankaların kampanyaları müşterileri tarafından takip edilirken kamu bankası Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda yeni kampanya paylaşıldı ve 200 lira ve üstü alışverişlerde 20 TL toplamda 100 lira değerinde puan hediye edileceği bildirildi. Söz konusu kampanyanın 15 Şubat’ta sona ereceği bildirildi.

15 ŞUBAT’TA SONA ERECEK

Kampanya 7 Ocak – 15 Şubat 2022 tarihlerinde geçerli olacaktır. Bu tarihler arasında Bankkart Mobil’den veya SMS ile katılım sağlanmalıdır. SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerekmektedir. Ayrıca bu SMS gönderiminin ücretsiz olduğu duyuruldu. Ayrıca kampanya süresince Bankkart ile her 200 TL ve üzeri Market, Giyim, Sağlık, Optik, Ulaşım, Kafe ve Restoran alışverişlerine 20 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanılabileceği bildirildi.

O İŞLEM KAMPANYAYA DAHİL DEĞİL

Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır. Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması gerekmektedir. Kampanya bireysel Bankkart sahibi emeklilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarımız ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği vurgulandı.