Gündem

İstanbul’da Kar Yağışı Etkisi Arttırdı! İstanbul’da Okullar Tatil Edildi Mi?

İstanbul’da akşam saatlerinde yüksek kesimlerde başlayan kar yağışı yer yer etkisini göstermeye devam ediyor. 50’den fazla kentte okulların tatil edilmesiyle vatandaşlar İstanbul’da okullar tatil edildi mi? Sorusuna yanıt arıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yurt genelinde yağış uyarılarının ardından, İstanbul’un yüksek kesimlerinde, akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. İstanbul için beklenen kar yağışı akşam saatlerinde etkisini gösterdi. İstanbul’un çeşitli ilçelerinde yağan kar yağışı yer yer bastırırken aralıklarla devam etti.

Otoyollarda Tuzlama Çalışması Başladı

Yağan kar yağışı sonrası birçok ilçede yollar beyaza büründü. Belediyeleri ait tuzlama araçları ise caddelerde ve otoyollarda tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

İstanbul’da Okullar Tatil Edildi Mi?

Türkiye’nin birçok bölgesinde görülen yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 50’den fazla ilde eğitime ara veriliyor. Peki, İstanbul’da okullar tatil edildi mi? İstanbul’da herhangi bir resmi kaynaktan kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiğine ilişkin bir açıklama gelmedi. Bu nedenle henüz İstanbul’da okullar tatil edilmedi.