Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

O bankadan maaş alan emeklilere müjde! Tüm emeklilerin maaşlarına 750 lira ekleniyor

Milyonlarca emekli için maaş zammı belli olurken bankalar tarafından da emekliler için harekete geçildi. Çeşitli kampanyalar düzenleyen bankalar emekliler için önemli fırsatlar sunuyor. Bu konu kapsamında Fibabanka tarafından bir duyuru yayımlandı. Maaşını bankadan 3 yıl almak için söz veren emeklilerin maaşına bir defaya mahsus 750 lira eklendiği belirtildi. Konu ile ilgili olarak Banka tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

YAPILAN AÇIKLAMA

“Fibabanka’da emeklilerimize kazanç sağlayacak uygulamalar her zaman hazır! 3 yıl süre ile emekli maaşını Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt etmeniz durumunda, 750 TL’ye kadar nakit emekli maaş promosyonu kazanabilirsiniz. Üstelik, Fibabanka şube ve ATM’lerinin yanı sıra, Türkiye’deki tüm İş Bankası Bankamatiklerinden herhangi bir ücret/komisyon ödemeden emekli maaşınıza kolayca ulaşabilirsiniz.”

ÇEŞİTLİ AVANTAJLAR

Emeklilere sunulan avantajların bunlarla bitmediği belirtilen açıklamada Bankacılık işlemlerinde özel avantajlı fiyatlandırmalar ve pratik ürünler de emeklileri beklediği belirtilerek emeklilerin Fibabanka şubeleri başta olmak üzere tüm kanallardan gerçekleştirecekleri bankacılık işlemleri ile ilgili olarak hesap işletim ücreti ödemez, sadece onlara özel bireysel kredi ve mevduat faiz oranlarından faydalanabilecekleri bildirildi.

Karşılaşılabilecek olan riskleri en aza indirmek için Emekli Maaşı Promosyon Taahhüdünüzü evinizden çıkmadan 444 88 88 Telefon Bankacılığımızı arayarak yenileyebileceğiniz belirtildi. Ayrıca bu kampanya hakkında bilinmesi gerekenler ise şöyle paylaşıldı:

BİLİNMESİ GEREKENLER

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma doğrultusunda, emekli maaşını Bankamızdan almak isteyen SGK emeklisi (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) müşterilerimiz, 3 yıl süre ile emekli maaşını Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt etmeleri durumunda promosyon almaya hak kazanır.

ÖDEME TUTARLARI

Yapılacak promosyon ödemeleri maaş tutarına göre aşağıdaki gibidir:

1.500 TL’ye (1.500 TL hariç) kadar olan emekliler için 500 TL,

1.500 – 2.500 TL (2.500 TL hariç) arasında olan emekliler için 625 TL,

2.500 TL ve daha fazla olan emekliler için 750 TL.

Detaylar için “https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/diger-urun-ve-hizmetlerimiz/emekli-maas-odemeleri” web adresini tarayıcınızın adres satırına yapıştırabilirsiniz.