Ekonomi

Aylık 115 TL taksitle Halkbank hızlı kredi kampanyasını sunuyor! Halkbank müşterilerine ve düzenli maaşı olanlara özel kredide uygun faiz koşulları

Kamu bankaları arasında yer alan Halkbank, acil nakit ihtiyacı duyan vatandaşlar için ihtiyaçlara yönelik hızlı kredi kampanyası sunuyor. Halkbank, bu kredi türünde aylık 115 TL ve 120 TL gibi taksit ödemeleri ile 3 bin TL ihtiyaç kredisi sağlıyor. 36 ay vade seçeneğinde Halkbank’ta ayrıca bu kredi türünde geri ödemelerde vatandaşlar 3 ay (92 gün) erteleme hakkını da kullanabiliyor. Acil ihtiyaçlarını gidermek isteyen ve bankanın aradığı şartlara uyum sağlayan her vatandaş bu kredi türünden yararlanabiliyor.

Halkbank’tan Hızlı Kredi Kampanyası

Halkbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara hızlı kredi kampanyasını sunuyor. Halkbank hem bankanın maaş müşterilerine hem de aylık olarak düzenli maaşı olan vatandaşlara kredi imkanları sunuyor. Maaşını her ay düzenli olarak Halkbank’tan alanlara özel olarak sunulan kredilerin yanı sıra Halkbank bir de çalışma hayatında bulunan memur, özel sektör çalışanı ve düzenli maaş alan emekli vatandaşlara da kredi imkanları sunuyor.

Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi

Maaşını Halkbank üzerinden alan vatandaşlar için Halkbank aylık %1,55 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu kredi türünde banka, standart faiz oranlarına göre daha uygun faiz imkanları sağlıyor. Halkbank’ta ayrıca maaş müşterileri bu kredi türünde 3 ay geri ödemeyi erteleme seçeneğinden de yararlanabiliyor. Halkbank ihtiyaç kredisinde maksimum 36 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vade seçeneğinde 3 bin TL ihtiyaç kredisi kullanan vatandaşlar aylık yaklaşık olarak 115 TL ödeme gerçekleştirerek kredisini taksitlendirebiliyor.

Halkbank’tan Çalışanlara Özel 3 Ayrı İhtiyaç Kredisi Paketi

Halkbank müşterisi olmayan ancak özel sektörde çalışan, memur ya da emekli maaşı alan vatandaşlar için de banka özel bir kredi paketi sunuyor. Bu ihtiyaç kredileri vatandaşların çalışma durumuna göre “Kamuda Çalışanlara Özel”, “Emeklilere Özel İhtiyaç Kredisi” ve “Özel Sektör Çalışanlarına Özel” isimleri ile Halkbank tarafından sağlanıyor.  Banka, bu 3 çalışma grubu için de aynı faiz oranlarını sunuyor ve bu 3 grubun birinde yer alan vatandaşlar, 3 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık olarak yaklaşık 120 TL taksit ödemesi gerçekleştirebiliyor. Halkbank’ın sunduğu diğer ihtiyaç kredisinde ise %1,71 faiz oranı uygulanıyor ve bu krediye herkes başvuruda bulunabiliyor.