Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Peş peşe gelen zam sonrası akaryakıt için düğmeye basıldı! Benzin, motorin ve LPG’ye 40 TL indirim yapıldı

Benzin, motorin ve LPG ani akaryakıt ve otogaz fiyatlarına peş peşe zam geldi. Bu zamlardan sonra otomobil sahipleri tarafından indirimli akaryakıt ve otogaz satan istasyonlar araştırılmaya başlandı. Konu ile ilgili olarak bankalar tarafından da akaryakıt alımı için kampanyalar duyuruldu. Bu kapsamda akaryakıt alımında 40 TL indirim yapılacağı ifade edildi.

AKARYAKIT VE OTOGAZA 40 TL İNDİRİM

Bonus üyesi BP İstasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapılırsa, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL indirim, CEPTETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL değerinde puan kazanılabileceği bildirildi. Kazanılan bu puan ise bir sonraki akaryakıt alışverişi için kullanılacak ve 40 TL indirim uygulanmış olacak.

10 MART’TA YANSITILACAK

Harcama yapmadan önce BP yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılım sağlanabilir ve BP İstasyonlarında 4 defa 150 TL ve üzeri alım yaptıktan sonra, 21 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP İstasyonlarında yaptığınız harcamalarda indirim alınacağı belirtilerek bu indirim karta yansıtılacak. Bu kapsamda kartlara yansıtılacak olan bu puanlar 10 Mart’ta yansıtılacak.

MUTLAKA BONUS POS’UNDAN GEÇMELİ

Ayrıca bu kampanya hakkında bazı bilgiler de paylaşıldı. Buna göre ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olduğu belirtilerek aynı gün içinde yapılan birden fazla 150 TL ve üzeri harcamaların sadece ilk harcamanın bu kampanya için geçerli olduğu işlemlerin Bonus POS’undan geçmesi gerektiği bildirildi. Ayrıca banka tarafından bu kampanya hakkında yapılan açıklamada Bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil olduğu paylaşıldı.

SMS GÖNDERİLECEK

Tüm kartlar için kampanya katılım kısa mesajının sisteme ulaşmasından sonraki işlemlerin dikkate alınacağı belirtilerek gönderilen SMS’lerin KDV ve ÖİV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1,00 TL, Vodafone için 0,40 TL olduğu paylaşıldı. Kampanya için gönderilen kısa mesajlar banka sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir.