Gündem

Sadakatsiz setinde koronavirüs alarmı! Ünlü oyuncunun testi pozitif çıktı

Türk televizyonlarının en sevilen yapımlarından Sadakatsiz dizisinin yıldız oyuncusu Cansu Dere koronavirüse yakalandı. Yılbaşı tatilinin ardından çekimlerine tüm hızıyla devam edilen dizide koronavirüs alarmı verildi. Milyonları ekran başına toplayan Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncusu Cansu Dere, koronavirüs testi pozitif çıkınca apar topar karantinaya alındı. Ünlü oyuncu, evde karantinaya girerken sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Sadakatsiz dizisinin çekimlerine Cansu Dere olmadan devam edileceği öğrenildi.

Koronavirüs Sadakatsiz Setine de Uğradı

Türk televizyonlarının son yıllarda en çok sevilen yapımlarından Sadakatsiz dizisine koronavirüs şoku damga vurdu. Yeni yıl tatilinin ardından çekimlerine başlanan dizide hiç hesapta olmayan koronavirüs patlak verdi. Sadakatsiz dizisinin sevilen başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüs testinde pozitif sonuçla karşılaşınca karantinaya alındı. Ünlü oyuncunun hayranları korku dolu anlar yaşarken, sevenlerine derin bir nefes aldıran açıklama yine Cansu Dere’den geldi.

Yayın hayatına girdiği günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Sadakatsiz dizisinin setinde koronavirüs alarmı dikkat çekti. Başrollerinde Türk televizyonlarının en çok aranan simalarından Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar gibi oyunculara yer veren dizinin setinde koronavirüs vakaları görülmeye başlandı.

Asya’sız Sahneler Çekilecek

Sosyal medyada büyük ilgi gören televizyon gazetecisi Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Cansu Dere kendi evinde karantinaya girdi. Ünlü oyuncunun sağlık durumu iyi olarak açıklanırken, Sadakatsiz dizisi Cansu Dere olmadan çekimlere devam edecek. Dizide Asya karakterini canlandıran ünlü oyuncu olmadan sahnelerin çekimi yapılırken Cansu Dere’nin karantina süreci bittikten sonra kalan sahneleri tamamlayacakları öğrenildi.

Sadakatsiz dizisinin bir bölümlük stoğu bulunduğunu söyleyen Birsen Altuntaş, çekimlerin hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Türk televizyonlarının en çok sevilen yapımlarından Sadakatsiz dizisinin yeni bölümlerinde Ali’nin geçirdiği kaza sonucu Asya ve Volkan birbirlerine kenetlenecek. Bu süreçte herkes Aras’ın daha önce görülmeyen yüzü ile tanışacak. Volkan’ın Asya’yı kontrol etmek için yaptığı hamle büyük bir engele takılırken, yangından kurtulan kişinin geri dönüşü tüm dengeleri değiştirecek.